Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Odgovor Vladu

4. Veoma dobro uocavate nedostatke modela realizacije Udruge Jedinstvenog sindikata svih struka Zemlje, pa se nadam da cemo se barem po tom pitanju naci, ne vise kao subjektivne jedinke, vec kao poceta skromna interesna skupina gradjana ,koja bi bila voljna da se udruzeno aktivira na sastavu tog organizacionog modela Udruge.
Nuzni su tek prvi koraci neke sazete idejnosti kojom se strijemi potpunom oslobodjenju Rada i njegovog politicko-ekonomskog pokreta, kao i formalno ispunjavanje pravnih uvjeta njegovog osnutka.
Osobna uvjerenja, za sada, i sve dotle ostaju svjesno ogranicena na vlastitoj perceptivnosti, sa namjerom da budu izrazena u svojstvu osnivackog partecipanta, a ne neke liderske uloge , koja promptno sipa iz vlastitog rukava sve idejne forme jos jedne autokratske drustvene hobotnice.
Nedvojbeno da udruga treba biti utemeljena na principima javne djelatnosti, na civilizacijskim metodama propagiranja vlastitih smjernica i potpunog pretvaranja svih sredstava za proizvodnju u drustveno vlasnistvo kad god se zato steknu vecinski glasacki uvjeti ( nikako da se pobrka sa Drzavom).

Radnicka Udruga koja izrascuje iz sebe same, bez utjecaja vanjskih drustvenih faktora, i u svojstvu buduceg legalnog predstavnika vecinskog stanovnistva Zemlje.

Pridruzite nam se vasim daljnjim savjetima, nadopunama i nadasve aktivnoj djelatnosti u borbi za oslobodjenje Rada od svih njegovih klasnih nametnika.

Email: sevmajkus@inet.hr
www.severinomajkus.com/blog



Post je objavljen 28.02.2010. u 20:44 sati.