Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...jesam moj kuuuuuuu...KUKURUZ!!!

...Kylie - Can't Get You Out Of My Head

Sinoc se ekipa pravo nadjirala po rivi... sjeba nas Juka!
Pristala kisa pa se moglo điravat, a ludonja se vratija nekidan sa navigacije i totalno nam je izvadija mast sa spikom kako je u zadnjem vijađu za Japan obisa par nocnih klubova tamo i isprakticira Tajlandsku masazu...
...jebat ga, nismo ni skuzili da smo u zanosu cakule prisli toliko kilometara da je tribalo pod hitno „minjat ulje u motoru“



Uletin doma ka' avijon, onako u trku bacin jaketu na visalicu i drito u kuzinu...
...jebat ga, ogladnilo se za popizdit i tribalo je pod hitno nadomirit potrosene kalorije i onu „mast“ sta nam je Juka istra na sve pore.
Otvorin friđ, a ono u njemu... promaja...!!!
...a u kurac, pa daaaaaa... bila je „inventura“ jucer!
Inventura???
...aha, neki dan mi je doktor reka da imam vise masnoce u krvi nego cili Gavrilovic zajedno sa Bracom Pivac i da moram smanjit unos svega sta je mrsno i da sve konzerve u friđu moram zaminit, najbolje sa onima od kukuruza ili slanutka.
I da van ja prikratim pricu, odem ti nakon tog velikog razocaranja teske volje do spajze i tamo uzmem konzervu mladog kukuruza.
Volim kukuruz!
... ma kurac moj volin!
..al' jebat ga, glad boga ne moli i tako ti uzmem konzervu kukuruza i drito u kuzinu.
Uzmem i pijat, al' neki manji da mi je lakse baratat sa njim dok se budem valja po trosjedu i gleda TV-ejac... podignem onaj otvarac-prsten ka' osigurac na bombi i i potegnem!
Kako sam ga od puste prise jako povuka, tako se kukuruz ka' manit razletija po sudoperu, a ostatak po ciloj kuzini.
...a u picku materinuuuuuu!!! ...pocmem bestimat na sav glas za onih dvadesetak zrna, ali i u isti cas cudit koji mi je kurac... nisam moga virovat da cu zalit za obicnim zrnima kukuruza u najmanju ruku ka' da je svako zrno feta prsuta.
Aj nekako se smirin jer sam skonta da mi je ostalo vise od pola, tocnije dvi trecine i sav sritan se zaputim ka' trosjedu.
Ahhhh...i zamalo sta nisam sija kad „bubrezi“ proradise! ... triba mi i sol.
Vratin se u kuzinu i uzmem onu malu soljaru i ponesem je za sobom u dnevnu... zavalim se na trosjed, kad ono taman na TV-ejcu ona opicena serija na Novoj ....Lud, zbunjen, normalan!!!.
Super!!! ...bar cu se nasmijat onom ludom Izetu, zbacin papuce sa noga i namistin se u mojoj cosi.... uzmem da posolim ono kukuruza sta je priostalo, kad ono ...nece sol iz onog malog sranja.
Promuckam ga i opet provam... ma jok! ...nece i nece za inat!!!
...nabijen te na kurac!!! ...osujem na glas sav slinec od zelje za prvim zalogajem i udarim sa soljarom malo od stolic nebili ono malo soli sta se zakorilo otpalo sa rupica.
Opet nista!!! ...ispadaj jebentimatericacu slanu!!! ...laja sam gore nego Izet iz serije!!! ...boga mi, ako te se dohvatim, odletit ces priko balkona da znas!!!



Tresnem onom soljarom malo jace, kad ono odvali se onaj poklopac i sva sol se iskrene po onom kukuruzu u pijatu...
...ooooooo jeben ti i sol i Ston i Pag i Tuzlu i kukuruz i glad i masnocu i Juku ...nabraja sam i bestima toliko da mi Izet nije bija niti do kolina.
Gledan ono jada od preostalih zrna na pijatu, uzmen mobac i ...
...aloooooooo, kumeee!!!
...eeeee, sta je???
...o's samnom vanka na pizzu, al' odmaaaaaaaa???!!!
...dobija si na Lotu???
...jesam moj kuuuuuuuuuuuu... KUKURUZ!!!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 02.03.2010. u 00:05 sati.