Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-u-gimzi

Marketing

Jel to nova ljubav na pomolu?

Opet nema mene par dana. Odlucila sam napisati novi post zbog Hipijevke, jer je rekla da voli moje postove. Mislila sam da nebudem ni danas pisala, al evooo.
Jučerašnji dan je bil okej.
Osim činjenice da su moje najbolje 3 frendice sve bolesne i da sam malo usamljena u skoli. Nemam bas neke zanimacije u skoli. Osim, naravno, škicanje komada. A i nekak sam se nasla s jednom curom iz razreda, s kojom sam si i inace okej, ali sad smo si bas super. =)
No, naslov se odnosi, pogodite, na onog decka iz razreda.................. Zvat cemo ga Daddy. =))
Uzasno mi je to kaj idemo skupa u razred. Jer ak se kaj između nas desi i onda prekinemo, moram jps 2 godine ici s njim u razred... Malo je to komplicirano. A opet, neznam dal on misli stvarno ili ne?!?!?!
Znaci, jucer smo opet bili na onome, Ti si tak sexy. Osim matematike. Isla sam rjesavati zadatak na plocu, okrenula sam se k njemu, pobjednicki podigla kaziprst i rekla: Pazi se! Sjedi u prvoj klupi, a u zadnje vrijeme ga nekak jako zanima moja guza. Veli mi frendica da je ipak njegov pogled bjezal na moju guzu. **
A danas.... Nakon kaj sam ja njemu rekla da je JAAAKO SEXY DANAS (po preporuci vasih komentara da ga prcam) pocel me malo šlatati, al onak, prijateljski, niš strašno. Pod psihologijom me samo gledal. Mislim, nije da mi se nije svidjelo........ Dapače... <3 Eh, u vlaku je bilo prazno mjesto kod mene. I tko si je sjel kod mene? ON. Daddy. =)
Bas su ga cijeli dan fascinirale moje DOBRE noge u tajicama i to ljubičastima. Ja imam naviku da si lupam po nozi dok se smijem. I opcenito, stalno mašem s rukama. I tak si je sjedil on kraj mene, i samo odjednom on mene lupi po nozi. I tak se ja nagnem prema frendici i stavim lakat na njegovu nogu. On mene pogleda. OK velim ja. I maknem lakat. A on veli: NE SMETA!! I smajl. Cijelo vrijeme dok smo se vozili trazil je nacin da mi dodirne nogu. A mene svaki put prosli trnci. Idemo na istoj stanici dole, pa smo isli skupa. Odvojili smo se jer sam ja isla na bus. Odmjeril me i otisel. =) Sutra ga nema u skoli. A Buuuuuuu =(
Ide na natjecanje iz rukometa. Bavi se tim profesionalno. Ima takve mišiće na rukama da se ja sledim kad ga primim za ruku---- Mmmmmmmmmmm.
Nesmijem zaboraviti maturanta i fazana. Lajkam ih, ali ne uopce tak jako ko prije... =D
Nadalje, iz psihologije sam dobila zadatak, pošto ucimo o osjetilima, da budem 12 h slijepa. Neki budu gluhi (čepići za uha), neki njemi. Tokom sljedeceg tjedna jedan dan. Neznam, mozda pon, a mozda sri. Budem vidla. Al jedava cekam! Da vidim kaka je to. Malo me brine prelazak iz vlaka u bus, ali valjda budem nasla nekoga da mi pomogne. Pa ipak sam slijepa. =)))
Nego, to je to.. Ostavite mi komove.
Volim vas =)

Post je objavljen 25.02.2010. u 20:19 sati.