Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: Na snimanju Marriage Ref

Nedavno je potvrđeno da će Madonna gostovati u TV emisiji 'The Marriage Ref' čiji je izvršni producent poznati američki komičar Jerry Seinfeld. 'The Marriage Ref' je spoj reality showa, komedije i natjecanja sa žirijem.

Sinoć je održano snimanje epizode u kojoj su gostovali Madonna, britanski komičar Ricky Gervais i Larry David. Glavni protagonisti showa su posvađani supružnici čiji se životi i svađe snimaju u njihovim domovima, dok žiri, ovog puta sastavljen od Madonne, britanskog komičara Rickya Gervaisa i Larry Davida, svojim komentarima pomaže da se presudi tko je ''pobjednik'' svađe.


Gledaoci su na twitteru napisali da im se emisija svidjela kao i Madonnine šale. "Emisija je bila super, Madonna je fantastično izgledala u sivoj haljini, bila je presmiješna!"

U emisiji su raspravljali o mnogim temama i ismijalavali parove, a fanovima se činilo da ovakav tip emisije nije potreban Madonni. Madonna je bila jaka na riječima u raspravi sa Larry Davidom i Ricky Gervaisom. Nije se suzdržavala od psovki, govorila je riječi poput pička, kurac i pussywhipped. Madonna je u jednom trenutku rekla: "On je 'pussy whipped'. 'Pussy whipped' od pogrešne pičke." Najbliži prijevod za pussy whipped bi bio papučar, odnosno muškarac kojeg njegova supruga kontrolira u svemu, a naročito u seksu.


Madonna je čak provela dva sata na snimanju. Među publikom su bili njen menadžer Guy Oseary i glasnogovornica Liz Rosenberg. Jedan od smiješnijih trenutaka je kada je Larry David pogledao Madonnu, ispružio srednji prst do njenog lica i rekao "jebi se!" Tijekom pauze su izbijali mnoge šale, Madonna je mahala i slala poljupce svojim obožavateljima u publici. Kada su krenule reklame, jedan od gostiju je počeo izvoditi kung fu poteze, a Madonna mu je rekla: "Da li plešeš vogue? Evo - strike a pose!"

Bila je najavljena reportaža o suprugu koji je opsjednut Mariahom Carey, ali kasnije nije bilo ni riječi o tome. Iako je najavljeno pet bračnih parova, u emisiji je prikazano četiri para.

Prije snimanje emisije je bilo neugodnosti među Madonninim fanovima koji su osvojili ulaznice preko fan kluba ICON. Jedan obožavatelj je bio razočaran kada su mu rekli da se ustane sa svog sjedišta jer je rezervirano za VIP goste, te da mora otići u drugu prostoriju i gledati Madonnu na monitoru! Dvojica obožavatelja su odbili otići i napustili studio.




Post je objavljen 25.02.2010. u 12:15 sati.