Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 182 ) - Otvoren Sajam sporta i nautike

ČETIRI DANA SAJMA

Sajam sporta i nautike već 18 godina privlači mnoštvo posjetitelja kao regionalno bitna manifestacija i mjesto okupljanja uglednih proizvođača.

I ove godine se očekuje da će Sajam sporta i nautike na Zagrebačkom velesajmu privući mnogo posjetitelja. Naime, 18. Sajam sporta i nautike koji je otvoren u srijedu 24. veljače, a koji traje do nedsjelje 28. veljače, nezobilazno je mjesto okupljanja proizvođača i zastupnika najuglednijih svjetskih marki sportskih i nautičkih proizvoda, te je to vodeći poslovni i marketinški događaj sportsko-nautičke branše u zemljama jugoistočne Europe.

Gledajući u brojkama ovaj sajam okupio je: 567 izlagača iz 35 zemalja, 27.000 m2 izložbenog prostora, više od 29.582 posjetitelja, više od 260 izloženih plovila. Riječ je o zaista velikim brojkama koje će oduševiti svakog posjetitelja, kao i proizvodi koji su u ponudi.

Osim izložbe proizvoda na ovogodišnjem sajmu održava se i ''Kondicijska priprema sportaša 2010'' u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Također, svi posjetitelji mogu sudjelovati u čak tri nagradne igre s nagradama poput gumenog čamca, vanbrodskog motora ili pak krstarenja.

Velesajam je za posjetitelje otvoren svakoga dana od 10-19 sati. Ulaznica za jednokratni posjet košta 30 kuna, za učenike, studente i umirovljenike 15 kuna, a ulaznica za stalni posjet 90 kuna, dok katalog možete nabaviti po cijeni 15 kuna.

Više pogledajte na Tinolovka-news.

FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Post je objavljen 24.02.2010. u 23:59 sati.