Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Vraceni tekst

INICIJATIVA JEDINSTVENOG POLITICKOG SINDIKATA RADA

Nakom danasnjeg obracanja svim gradjanima novog predsjednika republike Hrvatske otvara se povijesni izazov ovoj maloj Zemlji velikih mogucnosti da jednom zauvijek rece : Dosta nam je bilo dvadesetgodisnje obmane jednog kriminalno drustvenog sustava, dosad ne vidjene nacionalisticke i „liberalno demokratske“ ideologije, opce prevare u kojoj je drzan radni narod podlim blefom pomocu patriotske desnice na srcu i zastitnim raspelom nad glavom.
Zemlja je opljackana i ogoljena. Stotine tisuca radnika ostalo je bez posla kojima se sada baca prasina u oci preko Svjetske ekonomske krize.
Najveci kriminalci koji ostaju vjecno nedodirnuti jos uvijek drze Zemlju u svom monetarnom sah-matu, bilo da se nalaze jahtama na Jadranu, na Djevicanskim otocima ili obezbjedjeni u Susjetstvu.
Nikada odabrani od naroda, i prevarom preuzete vlasti pomocu „Dijaspore“, Mrtvih dusa te nahuckanih i neupucenih masa od strane Crkvenjaka, koji nikad nisu uspjevali prestici vlastitu glasacku manjinu od nekih 35% izbornih glasova.
Stoga.
Udruzimo se kao vecinski proizvodjaci svih drustvenih dobara i u svrhu da novim Jedinstvenim Sindikatom svih struka i profesija, uposlenih i nezaposlenih, zenskih i muskih, studenata i penzijonera preuzmemo sudbinu Zemlje u vlastite ruke, bez da nama ikad vise upravljaju snage parazitsko manjinskih spekulanata.

Oformimo vlastitu Udrugu Jedinstvenog Sindikata utemeljenu jedinstvom na ekonomskom i politickom polju radi potpunog preuzimanja svih proizvodnih sretstava u ruke vecinskog stanovnistva zemlje, koju ce administrirati tehnicka organizacija bez ikakve vladarske punomoci, raspustiti ogromnu parazitsku birokraciju, pruzajuci joj ravnopravno i dostojno partecipioranje u ekonomskoj djelatnosti svih sposobnih stanovnika zemlje.
Drugim rijecima:
Stvorimo Vecinsku Republiku Rada, visokog zivotnog standarda i civilizacijiskih vrijednota.
Proglasimo istinsku demokraciju vecine, koja ce biti doslovni garant humanistickih vrijednota i prava svakog pojedinca na njegovo individualno stanoviste, kao i duznost da podjednako vodi racuna o nemocnim susjedima kao o sebi samome.

Za sve daljnje inicijativne informacije, vase upite, prijedloge, dodatna misljenja, kao i vas upis u inicijativno clanstvo mozete poslati na:
E adresu sevmajkus@inet.hr
ili na donji komentar.

POSTANIMO PIONIRI BUDUCEG VEDRIJEG DRUSTVA VLASTITIM PROMISLJENIM ODAZIVOM.



Post je objavljen 23.02.2010. u 23:08 sati.