Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: Rosenberg napušta Warner, ali ne i Madonnu

Liz Rosenberg napušta izdavačku kuću Warner Bros. Records. nakon dugih 39 godina suradnje, danas je objavljeno u službenom priopćenju Warner Bros. Records. Liz Rosenberg će krajem ovog mjeseca napustiti Warner, te će osnovati svoju agenciju 'Liz Rosenberg Media' koja će zastupati mnoge slavne ličnosti. Rosenberg neće prekinuti dugogodišnji rad s Madonnom. S ostalim zvijezdama kao što su Michael Bublé, Cher, Stevie Nicks, David Foster, Charice, Katherine Jenkins će nastaviti suradnju pod palicom njene agencije 'Liz Rosenberg Media'. Na kraju ispada da su nedavne glasine ipak istinite.

"Dala je neizmjeran doprinos ovoj kompaniji. Izuzetno nam je drago što će pokrenuti svoj poslovni poduhvat. Bit ćemo još uvijek u kontaktu s njom zbog suradnji s pojedinim izvođačima. Želimo joj sve najbolje i zasigurno smo sigurni da će nadmašiti sva očekivanja i nadam se da će joj se pružiti prilika da radi na ostalim aspektima svijeta showbiznisa", izjavio je u priopćenju glavni direktor Tom Whalley.

Liz Rosenberg se emotivno oprostila od svoje obitelji: "Nitko nije doživio veće ushićenje od mene tijekom mojih desetljeća u Warner Bros. Records-u, u mjestu gdje sam odrasla uz glazbu i usavršila svoj posao. Pružena mi je šansa da radim s najtalentiranijim umjetnicima u glazbenoj povijesti. Počašćena sam što ću nastaviti zastupanje tih izvođača, kao i nekoliko novih. Zahvalna sam Tomu Whalleyu na ogromnoj podršci. Nedostajat će mi on i moja cijela obitelj Warner Bros."


Post je objavljen 23.02.2010. u 17:13 sati.