Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/geoterma

Marketing

Fasada

Fasada je napravljena sa 10 cm stiropora i akrilnim završnom žbukom i mogu reći da smo kako odabirom boje tako i kvalitetom akrilnog sloja izuzetno zadovoljni, dade se prati, ne privlači osobito razno razne bube i paukove sa njihovim mrežama što je kod nas u prirodi prilično bitno .Sada i nakon dvije zime izgleda kao da je jučer napravljena.

Photobucket

Prvo su obrađeni rubovi oko prozora - špalete, mrežica iljepilo pa je onda stavljena mrežica preko cijele površine.
U ovome dijelu fasade tražio sam da postave dvostruku mrežicu po cijeloj površini jer je tu planirana terasa pa će se više boraviti , djeca igrati i sl. Da ne bi došlo do oštećenja fasade ,za svaki slučaj čvršća izvedba.

Photobucket

Majstori nisu štedili na ljepilu i izvođeno je u kišnom periodu da se ljepilo prebrzo ne suši, što kasnije može biti uzrok stvaranja pukotina, ne raditi po zimi i ne raditi na suncu -zlatna pravila za svaku fasadu. Drugo ne dajte da vas nagovaraju na tiplanje u ciglu, badava razbijati ciglu kada tiple u njoj ne drže - a naplatili bi vam stavku. Nepotrebno je tiplanje do 7 metara visine po preporukama proizvođača.

Photobucket

Detalj strehe gdje su skrivene grede vidi se na posljednjoj slici kao i detalj rolete koja izlazi iz fasade iznad poluokruglog prozora koji je po mom mišljenju dobro izveden na našu zamisao.Inače kod svih proizvođača su nam rekli da ne isporučuju rolete za poluokrugle prozore!?

Post je objavljen 22.02.2010. u 22:40 sati.