Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humoranetumor

Marketing

asti gospe..došla sam doma ko krepana šlapa.

znači, bilo je snimanje reklame i fotke za plakat za kampanju i humanitarni koncert za otvaranje centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka. sandra bagarić i ja smo ambasadorice. kad se sjetim toga da sam ambasadorica odmah se zamišljam na konju kako jašem s rvackom zastavom u nekom onom ženskom oficirskom odijelcu i vičem živio drug tito, ups ne to, nego živila lepa naša. al nije bilo tako. bila sam u crnoj haljinici na britele jer je bilo vrlo bitno da mi se vidi koža i naravno što više izrazi ćelava tikva. vizažistica mi je tak fino napudrala glavu da sam se jutros probudila i našla cijeli jastuk u puderu. tuka zaboravila skinut šminku sa potiljka.

prvo smo snimali reklamu. snimatelj je bio, ma vidi vraga, moj profesor iz fotografije. i malo si je spil pa je bilo tepanja "bubi, bubica, di si ti? buš i meni pozirala za izložbu? ajmo probat malecka. jako lijepo.odlično". ja sam bila stvarno opuštena, ma tako opuštena da mi je par puta viknuo neka se uspravim. u biti sva mudrost koju sam morala napravit je okrenut se na stolcu, prvo ozbiljna pa onda sa smiješkom a sandra bi ušla onda u kadar i šaputala mi nešto na uvo. kad joj je dosadilo šaputat mi je počela pjevat jaltu.onda je ispalo da se ja previše smijem a ona previše otvara usta. morale smo za kaznu ponovit sve još više od pet puta. režiserka je bila neka preugodna i strpljiva teta i dala mi je puno komplimenata i rekla da slobodno mogu furat dve karijere jer sam prirodni talent. pa naravno da bih crkla prije nego da se pravim važna. da i svi, da svi su me pitali jel imam već neko iskustvo pred kamerama? a ja sam samo sramežljivo zatreptala, nabacila malo rumenila i rekla...ne.heeeeeee...op op, cupa lupa, hik hik, faca s placa.
a cijelo vrijeme mi je bilo u glavi kako mi je onaj moja bivša muška mrcina govorila da sam netalentirana za takve stvari. ma kaj on zna. tak mi je reko da sam netalentirana za šišanje pa sam ga onda šišala godinama naše veze. kad sam ga nazvala jučer da mu prdnem na telefon jer je bio u krivu onda je štuco od smijeha i govorio...iihihiih jesi im pokazala, ajde seljo, znam te predobro, znam da si rasturila. seronjković.

e i onda se otvorio šampanjac i ja sam popila jednu čašu i bila odmah šu šu. nekad bi mi trebala cijela boca a sad...hm, sad tako skromna. pa je bilo fotkanje. stavi ruku naprijed, desnu uz tijelo, manje se nasmij, sandra bliže njoj, malo zatvori usta, popravi majicu, glavu još u desno, cik, cik , cik, opalio pedesetak fotki i gotovo.jiiiiha.
pokazali su nam uradak. nisam se baš mogla doživjet, ko da gledam neku drugu žensku, zapravo ko da gledam jaje kojem sandra bagarić nešto govori. al moram reći da su stvarno dobro napravili posel. ćelavica koja izgleda ko da je s druge planete i pokraj nje vrlo ženstvena dugokosa sandra. vrlo efektno.

i sad kad bu to krenulo van? pa kažu da se sve odgađa zbog nekih tehničkih problema i nekih pregovora s televizijom.ja očekujem najranije za dva tjedna.


Post je objavljen 22.02.2010. u 22:35 sati.