Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamba

Marketing

Kako se skoro smrznuti na +25 C?

Zvuci nemoguce zar ne? Jos prije dva tjedna sam bio na -20 C u centralnoj Rumunjskoj i cinilo mi se sasvim ok a sada eto hladno mi je na +25!!! E, pa i nije tako tesko. Nakon sto je tri dana auto sparkiran ispod zgrade, u sjeni pokazivao temperaturu otprilike kao na slici, pocela je kisa. Kisa koja je u Sao Paulu ove godine padala 50 dana za redom a temperatura se u roku od par sati spustila za oko 20 C. Prvo sam potrazio vestu, koju nisam ponio, onda sam se malo zamislio i pogledao na termometar. +25 C. Pa kome je jos doslo da obuce vestu na +25 C? Onda sam veselo uzeo djecu i otisao na sladoled. Po kisi! Drugi smo dan bili na bazenu i kupali se kao da se nista nije desilo. Opet na 35 C.
Nego, meda nemam ni malo ali za sve koje je zanimalo voda se vrti u smjeru obrnutom od kazaljke na satu. Pa sada vi vidite jel to odgovara ili ne. Snimio sam i filmic ali se bas ne vidi dobro.
Naj vijesti iz Brazila, jedna je TV voditeljica sambala u svim grupama sambe u Sao Paulu u petak i subotu i u svim grupama sambe u Riu u nedjelju i ponedjeljak. Naravno da je u pitanju bila neka opklada ali sto je previse je previse. Pozdrav.
Termometar ne radi bas najbolje
Nini nije hladno ni na 35 C


Post je objavljen 22.02.2010. u 00:24 sati.