Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

I am back ;))

Pozdrav moji blogeri!

Dugo me, jako dugo nije bilo... ali to je studentska veljača. Kako sam i najavila, zbog ispita i obaveza oko faksa sam bila odsutna sa svoga, a i vaših blogova, ali sve ću to nadoknaditi i nastavljam u starom ritmu sretan

Bilo je svakakvih događanja, od Europskog rukometnog prvenstva, izvlačenja grupa za nogometni Euro 2012., dobrih igri i svađa naše Rakete....

Opet Francuzi!! Pretpostavljate o čemu je riječ. Iako su mnogi već i zaboravili na rukometno prvenstvo i rukomanijaci se okrenili europskim nastupima Zagreba CO, ja se još dobro sjećam št nam se sve dogodilo u Austriji. Ne znam smijem li reći da nas sreća ne prati ili smo jednostavno i dalje u toliko slabiji od Francuza da su nas opet dobili. Nije srebro loše, čal štoviše, super je, ali žal za zlatom uvijek ostavlja dubok trag. No iako nismo dobili zlato (i tako je srebro u modi wink), dobili smo sjajnu mladu ekipu predvođenu nešto starijim dečkima. Drago mi je da je smjena generacija uspjela i da nismo podbacili kao npr. Njemci 2006. kada su im došli mladi momci. Ovakva naša repka, uz neke male izmjene kojih će sigurno biti, će sljedećih nekoliko godina parirati samom vrhu rukometnog svijeta.
Image and video hosting by TinyPic

Skupina F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Latvija, Gruzija, Malta.
Čini li vam se teška i neprolazna ili laka skupina?
Meni je sasvim OK. Ni prelagana ni preteška, a mi smo favoriti, barem na papiru. Ta činjenica bi nam uvelike mogla otežati posao, ali mislim da definitivno idemo na Euro.
A evo što Ivan misli o grupi:
"Bio sam slobodan pa sam gledao ždrijeb. Mislim da smo imali sreće. U našoj skupini Grčka i Izrael biti će nam najteži protivnici. Ostale reprezentacije imaju malo šanse. No neće sve biti tako jednostavno kako na prvi pogled izgleda...Kao i na prošlim kvalifikacijama manje reprezentacije mogu iznenaditi veće i uzeti im bodove, no ipak mi smo prvi favoriti skupine." Optimistično, nema šta yes
Image and video hosting by TinyPic


A što se s Ivanom događalo u ovih nešto više od mjesec dana.... Definitivno je odlučio da iz Schalkea ne ide već da s njim želi osvojiti Bundesligu. A kako vidim dobro mu je krenulo, počeo je igrati i čvrsto drži svoje mjesto među prvih jedanaest, a Schalke se drži na trećem mjestu ljestvice.
Danas mi je u oko upala jedna zanimljivost koja se dogodila prije par dana. Naime, na jednom treningu isfrcale su iskre između Ivana i Rafinhe. Malo čudno za Raketu, ali došlo je do manjeg incidenta, a veći sukob je spriječio prije svega Manuel Neuer. Trener Mangath je sve samo mirno gledao i rekao neka to rješe među sobom i da mu ovo nije ništačudno. Pametno za njega, a ovoj dvojici su se nadam se ohladile glave.

Image and video hosting by TinyPic

Uskoro je okupljanje repke i prijateljska tekma. I Raketa je pozvan (naravno), a bit će i u 5. mjesecu na raspolaganju Ladiću za mladu repku kojoj držimo fige da ode na prvenstvo.
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.02.2010. u 16:32 sati.