Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Pjesmice i igrice za bljuzgovite dane

super simple songs

Ukoliko pada kiša ili se snijeg pretvorio u ovu "prekrasnu" crnu masu koju možemo vidjeti po parkovima i cesti, često je teško iz rukava izvući zabavu za vašu djecu.

Kreativnost nije nešto, čemu se može narediti; "sada radi i zabavljaj", tu i tamo smo potpuno nemočni..

Ne da vam se u igraonicu, ne možete se sjetiti niti jedne pjesmice.

Totalna blokada..

Zato je tu moderna tehnologija. Za prvu pomoć...


Učitelji škole za dijecu u dalekom Tokyu, Amerikanci, našli su se u sličnom problemu. Naime, postoji kronični manjak materijala za rad sa djecom.

Problem su jednostavno riješil. Počeli su raditi svoje materijale. Držali su se onog, što je najvažnije u radu sa dijecom; "keep it simple" (neka bude jednostavno).

Rezultat takvog pristupa je desetak nevjerojatno zabavnih i edukativnih cd-a i dvd-a, sa raznim igricama i aktivnositma za djecu.

Da su napravili sjajan posao govori nam i pregršt nagrada koje su za isti dobili.

Uz to što možete kupiti materijale na nosačima zvuka mnoštvo istih možete naći na njihovoj
- stranici,
- blogu
a na youtubu imaju nevjerojatno dobar kanal...

Ukoliko vas smeta engleski jezik, nema veze, sve te pjesmice postoje u našim inačicama. A ako nema takvih, izmislite svoju verziju. Važna je muzika i inspiracija za zabavnu igricu.

Bitno je da ne otvorite kompjuter, učitate video i odete gledati tv ili čitati novine.
Sjednite sa svojim djetetom i pjevajte, plešite i zabavljajte se vođeni "Super jednostavnim pjesmicama". To je ono što će učiniti vaše dijete sretnim.

Još jedan dodatak zabrinutim mama i tatama. Tehničko objašnjenje. TV-i zraće. Posebno muzejski primjerci. LCD ekrani NE!!! To su jednostavno paneli koji otvaraju i zatvaraju rupice a iza se nalazi lampa. Ista, kakvu imate na stropu. Da se razumijemo, djeci treba ograničiti vrijeme pred ekranom. Ali ne zato što ekran zraći.. Jednom ću o tome...

Evo i jedna "Super jednostavna pjesmica"!! Čudo je kako dva palca, dva kažiprsta i dvije ruke mogu postati igračka i predstava..

Jedan mali pauk, penje se na oluk, počela je kiša, isprala je pauka, zasjalo je sunce, isparilo kišu, jedan mali pauk penje se na oluk, a sada dubokim glasom :-)



I link na moj omiljeni hoki-poki!

Post je objavljen 18.02.2010. u 12:56 sati.