Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

I ne samo da nije nista za ocekivati od te rasprostranjene, sada vec svjetske elite, takozvanih „avangardno intelektualnih emeritusa“, naprotiv njihov se obim siri proporcionalno sa potraznjom jedne veoma vazne spin doctorske uloge na odrzavanju ravnoteze sve krvavije drustvene klasne nemani, koja upravo u ovo vrijeme ulazi u svoju najvisu fazu klasnog antagonizma.
Nikada se covjecanstvo jos nije zateklo u slicnoj agoniji i jedno pripremljenog drustvenog podneblja iz kojeg dnevno proklijavaju novi multi miljarderi poput gljiva poslije kisnih razdoblja.
Nikada nije dosad vegetirala miljarda ljudskih bica na ovoj lijepoj planeti, zakinuta od osnovne materijalne egzistencije.
Nikada nije dosada dnevno umiralo od gladi nekih 18 tisuca dijece; i nikada nije jos u toj mjeri stvorena armija od stotinjak milijuna djece ka0 eksploatisani radni copor, zakinut ne samo od elementarne edukacije,vec i od bilo kakvog razigranog djetinjsva.
I nikad jos da su preostala mlada pokoljenja, privilegovana na edukaciju, bila toliko podvrgnuta mentalnom nasilju patriotske, nacionalne, rasne , ideoloske, vjerske, moralne i eticke iznakazenosti, do te mjeree da postanu tek servili lancano mega proizvodnje trzisne robe, kao i naradjanje novog pokoljenja koje ce, jednom iscrpljeno, biti zamjenjeno vlastitim svjezim proizvodnim nasljednikom.
Zar bi ta sumanuta pojava mogla opstojati kao neka izolovana, nadnaravna sila, da kojim slucajem nije poduprta, savjetovana, redigirana i vjecno dotjerivana reformskim „regulativama“ njenog glavnog spindoctorskog partnera.


Post je objavljen 17.02.2010. u 13:40 sati.