Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Rasni nemiri i u Italiji

Photobucket

Teski rasni nemiri su se zbili u Milanu. Nakon ubojstva Egipcana od Latino Amerikanaca je u Milanu doslo do teskih emigrantskih nereda (Izvor: Mirror veljača 14, 2010). Zaracene skupine Egipcana i Latino Amerikanaca, napali su se medjusobno sa bejzbol palicama, nozevima, sjekirama. Kao cesto je posljedice tih nereda nosio domaci narod, auta neduznih talijana su demolirali, i razbili im prozore.

Dvije zaracene skupine mladih emigranata su se sreli u autobusu gdje je doslo do sukoba. Nakon sto su napustili autobus, je jedan Latino Amerikanac nozom ubo 19-godisnjeg Egipcana (Mamoud Hamed El Fayed Adou). Grupacije Sjeverno-Africkih emigranata su nakon toga krenuli u bezobzirni lov na Latino Amerikance u Milanu.

Photobucket

Konstantiramo da je americki model multi-kulturnog drustva stigao i u nama nekada susjednu Italiju. Europsku unija po americkom modelu i dalje velica multi-kuluralizam, iako je se vec pokazalo da je takvo drustvo osudjeno na propast (Sjetimo se Jugoslavije), tome svjedoce rasni nemiri diljem cijele Europe od Irske do Grcke. U Hrvatskoj hvala Bogu taj problem jos nemamo, ali je samo pitanje vremena kada ce nas EU prisiliti i na "divotu" multi-kulturnog (Nekada zvano multi-rasno, ali radi politicke korektnosti preimenovano) drustva. "Dok bude domacih izdajica, imati cemo tudjina za gospodara" je jednom rekao otac domovine dr. Ante Starcevic, koliko je imao pravo...

Post je objavljen 17.02.2010. u 12:07 sati.