Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lost-memorie-s

Marketing

it's damn lie.

lažem cijelo ovo vrijeme. lažem sebi,lažem njemu,lažem svima oko sebe. jednostavno nemogu zaboraviti sve što se dogodilo,sve ono dobro i loše što je ostalo iza nas. nema tog vjetra koji bi mogao izbrisati sve te tragove. i lažem kada kažem da ga mrzim,lažem kad kažem da mi ne nedostaje. volim ga,baš kao nikada prije. a on,samo se poigrava samnom i mojim osjećajima. jer od samoga trena kada se probudim i do onog kada legnem u krevet,u glavi je cijelo vrijeme i ne želi se maknuti. jednostavno, neznam kako mu to uspijeva. i želim, želim ga zaboraviti više od ičega. želim sreću pronaći na nečijem drugom ramenu. želim svaku večer sanjati nekog drugog. želim normalno živjeti bez da razmišljam o svim mogućim posljedicama. ali očito da želim,neostvarivo. i neznam samo zašto sam započinjala svu tu farsu,tu glupost! i mislim da više nikada,nikada nikome neću dati svoje povjerenje. nikada. i pokušavam iz dana u dan biti nasmješena koliko mogu iako iznutra itekako boli. i sad sam se sjetila one da '' oni koji se najviše smiju,zapravo najmanje pate''. i istina je. mislim da sam najluđa u razredu i općenito i sva ta maska stoji, no kada se povučem u onaj dragi kutak svoje male zelene sobe,šutim i gledam u zamišljenu točku. pustim reamonnse i lifehouse. i samo. šutim. razmišljam o njemu o svemu šta se desilo. skrećem s teme.
no uglavnom. nemogu više ovako. nemogu zaboraviti. jednostavno nemogu. jedina dobra stvar koju izvučem je to što imam inspiracije za pisanje pjesama i ništa drugo. ocjene su sve gore,kolci se skupljaju,a srce? ono polako,tone. raspada se. na komade...i vjerujem da sam presladunjava,ali nemogu zaustaviti lavinu svih tih prokletih osjecaja. i trebalo mi je neko ispušno sredstvo,tj.ovaj blog. na kraju sam zapravo sretna što ga imam. jedino mjesto na kojem mogu ispustit sve svoje osjećaje...
i da,shvaćam da mi se svaki post vrti oko iste stvari i nema veze ako necete imati nista pametno za iskomentirati. samo mi je bitno,da me probate razumijeti. jer stvarno,ovo sto pisem,nimalo mi nisu gluposti.
vasa araS.

P.S. bila sam na adastrinom koncertu u subotu. bilo je stvarno savršeno. Jeronim je jedno presimpatično biće i nadam se da će biti još puno takvih koncerata. :) i da,upoznala sam pjevača s Dore.zove se Dino i pjeva u grupi Alibi. svaki glas za njih je dobro došao :)



Post je objavljen 15.02.2010. u 15:13 sati.