Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolanogometak7

Marketing

Razvedravanje pa smrkavanje

Utrine

Limači
K7 - MNK Park 5:2

Mlađi pioniri
K7 - ZET I 4:2


Limači...Konačno da smo i mi dobili nekoga. Iako smo odigrali prosječno zabili smo pet golova, ali i primili dva. Nikako se ne mogu oteti dojmu da bi bilo gusto da je momčad Parka imala ozbiljnijeg vratara! U svakom slučaju pobjedi se ne gleda u zube, ali limači moraju još dosta poraditi na svom shvaćanju IGRANJA nogometa!
Mlađi pioniri.... Bilo bi bolje da sam izvještaj sa ove tekme napisao odmah nakon nje jer sam tada imao samo riječi hvale za njih, ali onda nam se dogodilo Čiče!


Novo Čiče - DT Arena

Mlađi pioniri
K7 - Udarnik I 2:1


Ovu tekmu bih ipak razdvojio na dio kad je igralo '97 godište i dio kad su nastupali dečki iz '98 godišta.
Stariji dio momčadi je igrao, ali još uvijek imaju mali problem sa realizacijom. Ipak su pokušavali, dodavali, pucali, ukratko igrali su. Nije to bio nezaboravan nogomet, ali u svakom slučaju IGRALI su.
Neznam kak da opišem nastup mlađeg godišta, a da nekoga ne uvrijedim jer je izgledalo kao da imamo skup ZVIJEZDA u momčadi koje kad se pojave na terenu odmah prestraše protivnika i bace ga na koljena. E dečki moji, nogomet treba igrati i doživjeti, a vi ste još miljama daleko od ne zvijezda nego zvijezdica. Obrana je imala svojih mana, ali ne može ona sama igrati protiv protivnika kad napada. Biti napadač ne znači da stojiš ispred protivničkog vratara i gledaš kako se tvoji prijatelji muče u obrani. Ne može se dogoditi da naša tri napadača blokiraju ispucavanje lopte dok su im svi protivnički igrači kod našeg gola. U svakome slučaju, dobro smo i prošli, rezultatski.

JOŠ JEDNOM PONAVLJAM: Imam osjećaj da bu zanimljivo na treninzima ovoga tjedna!


Post je objavljen 15.02.2010. u 09:05 sati.