Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-petrinja

Marketing

Skupština DVD Gora

Subota, 13.02.2010

GORA - Dobrovoljno vatrogasno društvo Gora, staro 102 godine, održalo je još jednu Godišnju skupštinu. Predsjednik društva Ivan Pribilović je rezimirao prošlogodišnji rad. Ponosni su što su prošle godine zajedno s obližnjim Graberjem pokrenuli odred vatrogasaca pionira. Bolna točka im je Dom kojeg u budućnosti žele sagraditi na mjestu bivšeg Gavrilovićevog doma. Zbog nedostatka doma zamro je i kulturni život mjesta. Prošle godine su za vrijeme suše mještanima s kamionom dovezli 103 cisterne vode. Kompletirana je oprema za 10 ljudi. Trajni zadatak im je podizanje osposobljenosti članstva i zato će sudjelovati za seminarima.

U financijskom planu za sljedeću godinu je i prihod od 415 tisuća kuna za početak gradnje doma. Predsjednik Vatrogasne zajednice Ljubo Orabović se osvrnuo na njihov plan: „Prebolio sam srčani udar pa ne bi o financijskom planu., našalio se i dodao: „Opremu imate i ove će te godine biti kompletirani. Grad i Zajednica ćemo nastojati pomoći koliko možemo.“

Predsjednik gradskog vijeća Darko Dumbović ističe: „Mogu reći da će Zajednica podržati DVD. Novca će bit, ali i 400 tisuća je skromno za taj dom. Vjerujem da će te do kraja sanirati objekt."

Za 30 godina članstva priznanje su dobili Stevo Telar, Stjepan Lončarević, Darko Ivanović i Vera Hodalj.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Informacije http://www.petrinjskiradio.hr


Post je objavljen 14.02.2010. u 19:00 sati.