Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata

Marketing

hvala blog.hr na flash vijestima na naslovnici!!!Ovih smo dana moja ekipa i ja bili silno zaposleni borbom protiv plagijata!

Danas smo počeli sa "bombardiranjem" glavnog stožera blog.hr mailovima i apelima u što smo uključili cijelu blogosferu , u akciju koja uključuje slanje mailova administartorima da obrate pažnju na naš blog ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA i poduzmu sankcije protiv plagijatora, koje od njih zahtijevamo!

Danas smo se obradovali vašim porukama odobravanja ali smatramo da je još premalo blogera koji se uključuju!

Ovom prilikom ponavljamo apel!

O tome možete čitati u prethodnom (donjem) postu i pogledati linkove!

Bilo kako bilo, radost je bilo otkriti flash vijest na naslovnici " krađa pjesama morske zvijezde" jer klikom na tu vijest dolazite direktno na naš blog u kome , osim Zvijezde, možete vidjeti i apele drugih čije su pjesme plagirane!

Hvala blog.hr na promptnom djelovanju , barem u ovom pravcu, iako je to samo početak onoga što očekujemo od Vas! Velika pohvala , jer danas je Valentinovo , a vi ste našli vremena za to! Mojim suradnicama to je ljepši poklon od buketa ruža!

Sve najbolje u dalnjem radu sa nadom u buduću suradnju uz srdačan pozdrav ekipe ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA!Post je objavljen 14.02.2010. u 19:17 sati.