Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Cro Cop pomogao talentiranoj braći


Karlovac, 12.02.2010., 07:31 | Ana Blažević/I.K.
Prenešeno sa: http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/video-cro-cop-u-dobrotvornoj-akciji.html

Da ima veliko srce, Mirko Filipović pokazao je i posjetom trojici mladića koja žive sa samohranom majkom.

Prošlomjesečna priča magazina Provjereno Nove TV o trojici braće Šiljac koji žive sa samohranom majkom senzibilizirala je javnost, ali i našeg borca Mirka Filipovića. Naime, trojica braće treniraju kickboxing u karlovačkom klubu Tigar, no zbog nedostatka novca tek jedan od njih putuje na natjecanja. U dogovoru s majkom Cro Cop je odlučio iznenaditi dječake posjetom u njihovom domu.

‘Čuo sam da trenirate, da ste uporni i valjda se ne ljutite što sam malo došao u goste!’, kazao je Mirko ulazeći u dom obitelji Šiljac.

Lica dječaka naravno ostavljala su dojam velikog i ugodnog iznenađenja. Mirko je njihov najdraži borac. Antonio je najmlađi, Denis je srednji, a Davor najstariji brat obitelji Šiljac. Treniraju već četiri godine, više nego dovoljno da se treneru Zoranu Cicvari uvuku pod kožu.

'Strašno su dobri dečki, jako sam sretan što ih imam u klubu. Posebna su obitelj, teško žive, ja to znam...i ja koliko god mogu uvijek dam sve od sebe da pomognem'.

Majka Snježana morala je napraviti težak izbor i slati samo jednog sina na natjecanja.

'Sretan sam što mogu ići na natjecanja jer puno mogu osvojit i lijepo mi je tamo s prijateljima se družim', kazao je Denis.


Dječaci su bili ugodno iznenađeni dolaskom Cro Copa (Foto: Dnevnik.hr)

Davor i Antonio su, jednostavno, imali puno manje prilika. Zato je Mirko odlučio pomoći ovim mladim i perspektivnim sportašima.

'Ja sam vam donio nešto malo opreme neke sitne... to su od UFC-a rukavice male, to su baš za borbu. I donio sam vam štitnike za noge, jako kvalitetne, to će vam biti jako dobro za trening. I neke tenisice sam vam donio, i trenirke i majice i tako.'

Od nervoze Denis nije odmah shvatio Mirkovu šalu kad mu je pokazao trofej koji je nedavno osvojio...

'Piše da si osvojio prvo mjesto u konkurenciji cura, zašto?', upitao je Mirko u šali Denisa, kojeg je pitanje očito zbunilo… Na kraju je Mirko dao i nekoliko korisnih savjeta za dječake.

'Budite potpora svojoj majci, vjerujem da je ona i vama, vjerujte u sebe, trenirajte, klonite se svega ostalog, što danas je pošast među mladima cigarete, droge, alkohola. Glavu gore, neka vam ovo bude mali poticaj, mala inekcija da još jače zapnete i u školi, i u športu, nemojte biti toliko stidljivi. Imate, rekli ste i sami, dobrog trenera, imate nadzor stručni i imate sve predispozicije da uspijete.'

Više o cijelom posjetu Mirka Filipovića obitelji Šiljac pogledajte u ovom VIDEU.



I što reći. Svaka čast Mirko!





Post je objavljen 12.02.2010. u 23:59 sati.