Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysteriumaloim

Marketing

DEMONSKI NAUK

Ono što postoji, ono što vidimo i ono što zamislimo je dio onoga što Jest. Mislite da laži postoje? One ne mogu postojat ako netko vjeruje da su istine. Mislite da istine postoje? One ne mogu postojat ako netko vjeruje da su laži. Dakle sve što postoji, sve što netko makar i zamisli, ono jednostavno Jest. Iz toga proizlazi da o onomu što Jest možemo reči i laži i istine ali i dalje ostajete zbunjeni sa shvačanjem. Kako onda shvatiti ono što Jest? Jednostavno, Ono što Jest je Neopoznato. Mnogi su mu davali razna imena kao što su: „Božanstvo“, „Bit“, „Univerzum“ ili „Materija“ ali kako god da ga nazvali ono ostaje nepoznato. No, ono što Jest također zovu i „Duhom“, nešto što imaju svi ljudi u sebi, a ako čovjek pronikne u svoj duh i spozna samog sebe, na pravom je putu da spozna i ono što Jest.

Lucifer, Sotona i Demoni samo su dijelovi ljudske mašte, ali upravo ih ta mašta čini stvarnima, upravo nas ta mašta čini živima. Iz toga proizlazi da je i sam pakao koji je također dio ljudske mašte, zapravo i dio onoga što Jest. Ono koji vode rat protiv pakla, vode rat protiv sebe samih i protiv stvarnosti.

Život se svugdje manifestira u troje a to su misli, riječi i srce. Misli predstavljaju mentalni dio života, riječi predstavljaju fizički dio a srce predtavlja duhovni dio života. To troje spojeno predstavlja dušu života ili Aloim. Demoni, Anđeli, božanstva i sve drugo što postoji ima u sebi to troje isto kao što ima i čovjek. Dakle čovjek koji želi spoznat svoju dušu mora spoznati i to troje, koliko u anđelima toliko i u Demonima. Čovjek koji želi spoznati samog sebe mora se upoznati sa svojim Demonskim i Anđeoskim Ja.


Post je objavljen 13.02.2010. u 00:14 sati.