Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timewillhealme

Marketing

4...3...2....1.... Let's start.

Prvi dan mog "novog života" (nazovimo to tako) je počeo zapravo neobično dobro. Zapravo bolje nego što sam očekivala. Vjerojatno je razlog tome što sam cijeli dan bila vani pa mi je hrana bila izvan ruke. fino Uglavnom, danas sam pojela malo svježeg sira, kockicu čokolade (što je neobično dobro jer sam znala pojesti i po dvije CIJELE čokolade dnevno. Don't give me that look smijeh ), pola peciva i jabuku. Pila sam čaj i vodu. Mislim da je sasvim u redu za početak s obzirom na to što sam/koliko sam još jučer jela.
Neizmjerno sam sretna što ste mi pružile podršku jer je ovako lakše. Barem mogu s nekim podijeliti ono što vjerojatno nitko nikad neće znati.
Danas sam malo obilazila dužane u gradu. Koliko prekrasnih stvari ima, bilo bi divno da idu na mene. Dosadila su mi znojenja po kabinama u nadi da ću naći savršene hlače koje će prikriti sve moje nedostatke. Više si nikad neću dopustiti nešto takvo. Uvijek kad mi se to dogodi imam feeling da je sva odjeća do broja 36 i dalje ne ide. Srećom, jednog ću dana (nadajmo se uskoro) ja nositi taj broj.
Voljela bih kupiti kožne tajice. Zaista bih voljela jer izgledaju tako....genijalno na djevojkama s dugim, vitkim nogama. Na mojim balvanima izgledale bi užasno pa ih ne želim niti probavati. Želim lepršave haljine, majice, želim vidjeti sebe zadovoljnu. Želim proći pokraj izloga nekog dućana i samo pogledati u svoj odraz na njemu. Nasmiješiti se i zadovoljna krenuti dalje. Jednog lijepog dana i to će se dogoditi.
I da, za kraj imam jedno pitanje. Razmišljala sam o uzimanju laksativa (konkretno Ducolaxa, čula sam da je odličan), pa je l' mi netko može reći je li imao kakva iskustva s tim? Ili nečim sličnim?
Još jednom, hvala vam svima na podršci. Puno mi to znači. Nadam se da vama ide donekle dobro.
mah

Post je objavljen 12.02.2010. u 22:15 sati.