Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Ispravak netočnog navoda

Eto neki su ipak primijetili da vodimo i evidenciju strijelaca tek toliko radi djece i zato što se zna dogoditi (ne baš rijetko) da se zapisničarima na turnirima omaknu greške. Naravno da se to događa i nama (tj. našim izvorima informacija kojima se ipak ovim putem zahvaljujemo na trudu) pa zato pozdrav svima vama koji ipak primjetite i korigirate nas. Na našu žalost nemamo uvijek informacije za sva godišta jer nisu svi roditelji zainteresirani da nam ih proslijede.
U svakom slučaju hvala Pepyu što nas je izvijestio da su strijelci za limače 2000. g. na turniru TEŽ protiv momčadi Trnja bili: Fulir×3 i Kiš×1.

Ovaj fašničko-ljubavni vikend provest ćemo, naravno a gdje drugdje, nego po turnirima. Najstariji limači sutra će protiv ekipa G&O i Tondacha pokušati uloviti još neki bod koji bi ih mogao maknuti sa dna ljestvice. Za razliku od njih mlađi limači i dalje napadaju sami vrh, ali nisu jedini, pa bi im itekako dobrodošli sutrašnji možebitni bodovi protiv HAŠK-a. Zagići su na rasporedu u nedjelju. Najprije starija ekipa lovi priključak s najboljima na TEŽ-u u dvije utakmice protiv momčadi K-7 i Lučkog, a potom mlađe na Ponikvama čekaju ogledi s Lokomotivom i Interom također u lovu na medalju.
Uz još utakmica u Malom domu možda vam i ostane koja minuta za romantiku ili maškare.
Sretno svim našim dečkima!

Pogledajte link sa stranice sportske.jutarnji.hr što rade engleski i talijanski navijači kada Valentinovo padne na dan utakmice - www.pumahardchorus.com


Post je objavljen 12.02.2010. u 08:47 sati.