Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 161 ) - Predstavljena nova himna Fašničke republike

FAŠNIČKI LIKOVI

Likovi Samoborskog fašnika podržali su Horvatinčića u postavljanju betonskih cvjetova i stabala, a Sanadera su pozvali da se doseli na Žumberačko gorje.

Uz smijeh i veselje prisutnih na konferenciji za novinare premijerno je izvedena nova fašnička himna “Fašnička Republika“ koju pjevaju fašnički likovi: premijerka princeza Srake Sanoborska, Fiškal, Princ Fašnik i Sudec. Glavni likovi Samoborskog fašnika došli su u susjednu republiku Zagreb kako bi najavili da je Slobodna Samoborska Fašnička Republika nakon silnog pometanja i čišćenja perja od nedavna preuzimanja vlasti, spremna za razuzdanu zabavu u fašničkim danima od petka 12. do utorka 16. veljače.

Samoborska ''vlast'' se osvrnula na trenutno društveno-kulturno-umjetničku situaciju u susjednoj državi Hrvatskoj, te su zahtjevali da se promjenu imena kina Europa u ime Kino Balkan jer se tamo bolje zabavlja. Založili su se i za ukidanje bilo kakvih unija sa željom da sve bude kao u Fašničkom svijetu, gdje su gradovi – republike po uzoru na slobodnu Fašničku republiku samoborsku.

- Pozivamo bivšeg premijera Sanadera da dođe k nama jer na jednom brijegu je gospon Bandić, a na drugome gospon Šarinić, a samo je Žumberačko gorje ostalo prazno pa tamo pozivamo gospodina Sanadera na trajno doseljenje. Njegovim bi dolaskom oživjeli park prirode, tj.dobili bi glavnog zagađivača - rekao je Fiškal.

Svi likovi Samoborskog fašnika pružili su potporu Horvatinčiću rekavši kako mu građani grada Zagreba nedaju izgraditi betonsko cvijeće i stabla. Rekli su i kako je Fašnička republika bogata, a kako im je stopa nezaposlenost +3 što znači da svi Samoborci rade tri posla istovremeno.

Sve je završilo predstavljanjem programa za ostale dane fašnika, kao i predstavljanjem sponzora, a nakon toga je uslijedio nastup i domjenak.

Više pogledajte na Tinolovka-news.

FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




Post je objavljen 10.02.2010. u 22:38 sati.