Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pumin-svijet

Marketing

Tajna Čokolade

Serija govori o djevojci Rositi Amado, koja se bori da pronađe ljubav, sreću i prihvaćanje u društvu. Odrasla je u selu Xochilcacahuatel sa skromnom, naivnom obitelji koji se klanjaju Ek Chuahu, drevnom idolu tog sela. Kad je njezin djed Juan Amado, poznatiji kao "kralj čokolade", umro, Rosita je bila jedina osoba kojoj je otkrio drevnu tajnu recepta s kojim je on izgradio svoje ogromno čokoladno carstvo.

Neugledna Rosita se s obitelji preseli u Miami, gdje se ludo zaljubi u šarmantnog Brucea Remingtona. On je zgodan nasljednik tvornice čokoladnih bombona "Chocolate Supremo". U njihove će se živote uplesti smrt Juan koji je Rositi predao dio dionica tvornice, kao i spomenuti tajni recept. Rositu u SAD otprati i Juanova sestra Dulce, Rositin ujak Diosdado i ostatak njene proširene obitelji. U međuvremenu, Bruceova zločesta majka, Grace Remington želi zagorčati Rositin život. Pokušava doći do tajnog recepta, a u tome će joj pomoći ambiciozna Samantha Porter, nova Bruceova djevojka. Grace očekuje pomoć i vlastitog sina, kojem predloži da se oženi Rositom kako bi došao do čarobne formule proširivanja njihova bogatstva.

Mjeseci prolaze, a Bruce se istinski zaljubi u Rositu. Ta veza ne traje dugo, s obzirom da Rosita shvati njihov plan preuzimanja njenih dionica. No, sukob s Remingtonima neće biti jedini Rositin problem. U Miami ju prati i opsesivno ljubomorni Angel Perez, mladić iz Rositinog sela, koji neće prezati ni od ubojstva kako bi ostvario svoje bolesne ciljeve.

[IMG]http://i48.tinypic.com/34xnh9x.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/24o85rb.jpg[/IMG]

Post je objavljen 09.02.2010. u 19:04 sati.