Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toni1212

Marketing

DVADESETI TJEDAN

Evo me opet.Navršila se godina dana od prvog posta.
I ovaj tjedan je bio skraćen.U ponedjeljak smo išli vaditi krv,utorak u školi,srijeda opet vađenje krvi/nalaz ALP-a bio povišen/,srijeda,četvrtak i petak kod kuće-opet kašalj i kontrola kod doktorice.U srijedu nalaz u redu.Jako smo se bili uplašili ali sada je u redu.Obavljali smo pripreme za kontrolni pregled za Zagreb.Uz hladnoću i snijeg moj sin je uživao što je kod kuće.
Obavili smo juče pregled u Zagrebu.Doktor je zadovoljan.Nema izbijanja,a ostaje i dalje ista terapija.Predloženo je da odemo u toplice-Krapinske-pa moramo obaviti i te predranje.
U Zagrebu smo na Šalati upisali pregled kod ortopeda i to za 28.4.2010.Moram provjeriti u Lovranu ima li skoriji pregled.Naručili smo ortopedske cipele kod Valeka u Ilici.Nadam se da će ove cipele biti dobre,a to će mo znati za dva tjedna.Daj Bože da konačno ima dobre cipele.
Kako smo juče bili u Zagrebu i danas smo kod kuće jer danas nemamo auto/muž morao na put/.Tako da i danas uživamo i to samo ja i sin.Sada možemo više vježbati jer on obožava kada nitko nije kod kuće.Sve vas pozdravljamo i krećemo s vježbom.Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 09.02.2010. u 13:02 sati.