Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...sud!

...Presley Elvis - Spanish Eyes

...i sta velis ti moj sudac na ova politicka i skandalozna sudjenja u nasoj jebenoj drzavi??? ...upitan mog susida Bogdana, inace nekadasnjeg suca u nasem opcinskom sudu, dok smo nekidan sidili na kavici i cekali da udari podne na kampanelu pa da mozemo doma na obid.
...ma sranje, sve ti je to moj Pajdo zivo sranje!!! ...priko zuba procidi i nastavi citat novine.
...a u kurac, kako to mislis... pa i da je tako, ti ka' bivsi sudac ne bi triba tako govorit!!!
...ma jebes ta sudjenja, slusaj sad cu ti ja ispricat jedno moje, pa ces vidit da su sva ta politicka pickin dim!!!
...aj da cujen, uvik me zanimalo kakva su to normalna sudjenja!!! ...recen ti ja njemu i lipo se zavalin u stolici.
...evo ovako moj Pajdo, sad sam se sitija jednog kaznenog sudjenja, a zbog jednog „paprenog detalja“ ostalo mi je posebno u pameti!!!



...pritvorija sam se u uvo, moj Bogdane!!!
...jebat ga, sudjenje je islo relativno mirno bez obzira sta se prvoosumjeceni koprca ka' mis u misolovci...vidilo se to na prvu, cim sam ga malo bolje pogleda!
Poceja je Bogdan svoju storiju, pa nastavija laganini u svom sudackom stilu.
...konta sam u sebi, ovo ce bit pizdarija za odradit!!!
...redali su svjedoci... daktilografkinja mi je zablesila pogledom negdi u prazno, vjerovatno razmisljajuc kad ce joj zavrsit radno vrime ili sta ce skuvat za rucak, a ja sam se pritvorija u uvo jer upravo je bila prozvana da svidoci bakica od blizu 90 godina, osobno poznata, al nebi sad o tome!!!
Kad je bakica sila u stolicu advokat tuzitelja ju je upita:
...gospođo Anic, cujete li vi dobro???
...da gospodine, cujem vas jako dobro... nisam jos oglusila!!!
...a da li me poznate???
...ha, kako vas ne bih poznala gospodine Matic. Znam vas jos ka' mulca, al' moram vam iskreno reci da sam se u vas jako razocarala... uvik ste bili prifrigani, lagali ste di stignete, tracali ste ljudima iza leđa i manipulirali sa njima samo da vama bude bolje... mislite da ste velika faca, a ustvari nemate mozga koliko ni' musica bez glave oli'ti koliko pasije govno ima vitamina.
...vidin ja baba se navila i ne pristaje, dok je advokat tuzitelja samo koluta ocima i diza nemocno ruke ne bili je prikinija u izlaganju...
...sram vas bilo, varate svoju zenu di stignete, a zajebali bi svakoga samo da bi se okoristili i zadovoljili svoje kurvanjske apetite... da, daaaaa!!! ...jako vas dobro poznam!!! ...zavrsila je baba gledajuc ga priko svojih velikih ocala zavaljena u naslonjac stolice za svidoke.
...ae, zanimljivo je za popizdit ...a sta je bilo dalje!? ...znatizeljno sam prikinija Bogdanovu spiku.
...suti Pajdo, slusaj i ne prikidaj me!!! ...jebate, jesam li ja neki jebeni sudac ili nisan!!!???
Uvriđeno me je sa malo povisenim glasom zaustavija, pa nastavija:
...e onda ti je tuzilac potpuno sjeban uzbudjeno nastavija svoje izlaganje:
...gospodjo Anic, ovo cemo zanemariti uzimajuci u obzir vase godine, pa necemo vise o tome, ali poznate li mog kolegu ovdje nazocnog branitelja osumnicenog???
Baka je spustila ocale na vrh nosa i pogledala prema advokatu za stolom priko puta.
...kako ne, naravno da poznam gospodina Jurica... njega znam jos iz vrimena dok je jos bio momak, samo sta sad nije ni sjena onoga sta je bija!!! ... sad je lincina, jebivjetar, prevrtljivac, a to sta je posta notorna pijancina da ne govorim!!! ...nemam pojma ko bi njega moga uzet za advokata jer on ne moze uspostaviti normalan odnos ni sa kim, a bije ga i glas da je zajeba svakog koga je zastupa i branija...!!!
...al gospodjo!!! ...molim vas ovo nije sudjenje nama!!!? ...pokusa je babu prikinit vidno uzbudjen advokat, al' ona nije pristajala...
...eeeee daaaa, necu niti spominjat da vara svoju zenu sa tri druge, a između kojih je i vasa!!! ...i kao sta sam rekla, da, daaaaaaa, i njega dobro, dooooooobro poznam...!!!
Branitelj priko puta kolege samo sto nije dobija infarkt.
...vidin ja odnija vrag salu, pa se skocim iz one predsjedavajuce stolice i prstom pozovem obojicu advokata da mi odma priđu.
...zasto moj Bogdane??? ...nisan moga da ga ne priupitam.
...eeeeee moj Pajdo, znas sta sam im diskertno reka???



...pojma nemam, sta!!!??? ...sa znatizeljom u glasu sam promuca...
...e reka sam im ovo: ...slusajte idioti jedni, upita li bilo koji od vas dvojice babu da li pozna mene... idete iste sekunde u dozivotni zatvor!!!
...ae!!!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 19.02.2010. u 00:05 sati.