Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/partizana

Marketing

Rad s Fatalnom

Osobu iz prethodnog posta moja prijateljica Šima zvana Nebuloza i ja smo prekrstile u Fatalna. I Šima je fatalna, ali samo jedna osoba je za moj duševni mir trenutačno fatalna pa smo nju nazvale Fatalna. Pobrisala sam inicijale iz prethodnog posta as well. Tko zna, oprez je majka mudrosti, ne bi bila fora da me skuži, a zbilja je stalno na netu. Svugdje po netu, pod raznim nadimcima.

Nego, ovo sam htjela napisati: skulirala sam se malo po pitanju posla, shvatila da sam velika sretnica što me uzela u tim, imenovala šeficom (i zove me tako, Šefice moja!) i što radimo skupa, odnosno počinjemo raditi skupa. Za sada je sve u povojima i nalazimo se na kaf'cama, raspravljamo strategiju, dogovaramo detalje i spremamo se za konkretan početak.

Ona i partnerica su u međuvremenu odradile razgovor s mojom prethodnicom i razlaz je postignut na obostrano zadovoljstvo, Fatalna me nazvala i rekla „ Sad smo samo tvoje, draga!“ Ehem, blago meni. S vremenom sam se prestala i tresti od straha/sreće/uzbuđenja i dobile su pravu mene, odnosno mene onakvu kakva bih htjela biti, dati sve od sebe njima i projektu, pa mi se čini da će ovo biti vrlo uspješna suradnja na obostranu korist.

Na današnjoj kavi nije bila njezina Koleg'ca (Šima, jel dobar nadimak?), nego samo Fatalna i ja. Koleg'ca je imala neke druge obveze. Što je naravno dovelo do toga da poslovni dio sastanka odradimo u pola sata a zatim skoro dva sata laprdamo o raznoraznim stvarima, jer ipak nam je objema ova poslovna suradnja novost a chatanje i klepetanje nešto što nas je povezalo. I nek' onda debili rade emisije o tome kako facebook otuđuje! Mene samo zbližava. Jesam ja vama rekla da smo se mi slučajno upoznale baš na facebooku?! Ako nisam, evo sada jesam. Prvo se dopisivale na tuđim „zidovima“ a onda smo se „sprijateljile“ kad sam shvatila tko je i tako je krenulo. Baš veli Fatalna danas da bismo trebale napisati pismo zahvale facebooku što nas je spojio.

Između ostaloga razgovor današnji krenuo je u ovom smjeru...

F: Mila, moram te nešto pitati... mene zbunjuje tvoj bračni status na fejsu!
J: Zašto?
F: Pa piše da si married.
J: Ma nisam.
F: Kak sad nisi? Kaj nisi neki dan spominjala svekrvu?
J: Pa tak je ja zovem, iako nisam u braku, to se zove, mislim, izvanbračna zajednica.
F: Aha, ma da, ok, nego spominjala si i Kiku, pa njenu mamu, pa tu kuću... Niš više ne kužim, Kika živi s tobom i tvojim dečkom?
J: Neeee, nemam ja dečka, kaj ti je, samo s Kikom živim.
F: Živiš živiš ili živiš ŽIVIŠ, kao par?
J: Živim. Već 10 godina. Kao par. Nismo svi strejt, Fatalna.
F: U jebote, ko ja i muž. Mislim, mi jesmo strejt, al isto tak dugo smo skupa
J: Aha, da.
F: Baš ste mi lijepe.
J: A hvala valjda.
F: A djecu ćeš imati? Ti si super za djecu, super, super, šteta bi bila da ne postaneš majka.
J: Ma hoću, želim!
F: Genijalna si!

I onda smo promijenile temu. Mislila sam da zna, jer je moja prethodnica znala za Kiku i mene a poznata je kao alapača, Fatalna voli tračati, tako da sam sto-od-sto mislila da zna. Ili je ipak znala ali se pravila mutava, htjela da joj kažem. Bila sam baš kul. Ona isto. Fatalna rocks!

Post je objavljen 08.02.2010. u 19:28 sati.