Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolanogometak7

Marketing

Toplo, hladno

Utrine

Limači
K7 - Dubrava 2:6

Mlađi pioniri
K7 - Utrine 0:3

Stariji pioniri
K7 - Buzin 2:4


Uvijek sam probao poštedjeti vratare limača, ali ovaj put moram reći da definitivno nisu bili na razini obrana koje pokazuju na treninzima. Iz nekog razloga sami su si zabili većinu golova i na taj način demoralizirali ostatak ekipe. Iako smo igrali protiv Dubrave, naši klinci su na trenutke pokazali puno više znanja i spretnosti te je šteta da to ne pokazuju češće!
Mlađi pioniri.... Stvarno neznam kaj im se događa kad igraju protiv objektivno slabijih ekipa (i uvijek izgube). Iako je igralo većinom 98' godište to nije isprika za takvu igru, odnosno to se ne može nazvati igrom nego napucavanje lopte! Također je teško igrati ako napad igra samo napad i ne pomaže obrani jer kako ih je trener i upozorio na treningu, mali nogomet ima drugačije postavke od velikog nogometa!namcor
Stariji pioniri - izvještaj by Dario - Po tko zna koji put,protivnici su nas dobili jer su jednostavno bili-čvršći.Ako taj segment igre popravimo,vjerujem da će i rezultat biti bolji.


Novo Čiče - DT Arena

Mlađi pioniri
K7 - Gorica II 3:0


Izgleda da su koristile primjedbe trenera te smo konačno igrali. Ova kombinacija 98' i 99' godišta nije niti loše izgledala, ali realizacija je bila katastrofalna. Moram priznati da smo imali sreće jer nakon onakvih promašaja (prezan gol sa jednog metra, to bi čak i Sivonjić pogodil) uspjeli smo pobijediti i održati se na vodećoj poziciji.

Imam osjećaj da bu zanimljivo na treninzima ovoga tjedna!


Post je objavljen 08.02.2010. u 09:11 sati.