Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framatrsat

Marketing

Framaški nogomet



O da, niste krivo pročitali naslov ovog post-a. . . današnja tema je ni manje ni više nego framaški nogomet.

U subotu 23.01.2010 u dvorani OŠ Srdoči odigrao se malonogometni turnir. U nastavku slijede dojmovi trsatskog framaša Ivana Anđelića (ujedno i predsjednika područnog vijeća Primorskog istarskog bratstva Frame) sa spomenutog sportskog događaja:

Ove subote u dvorani OŠ Srdoči, framaši Riječkih bratstava (narančaste majice) suprotstavili su se s malonogometnim ekipama, odnosno e ekipom korisnika i volontera prihvatilšta za beskućnike Ruže Sv. Franje (iz Rijeke) i s ekipom Franjevačkih novaka predvođenih njihovim magistrom sa Trsata. Ideja je bila da se svi malo družimo, napose da razigramo ekipu korisnika prihvatilišta od kojih će neki igrati za nacionalnu selekciju beskućnika, pa njima to super dođe kao pripremni trening (ili prijateljska utakmica . . .). Ideja je bila da svaka frama ima svoju ekipu . . .ali kako nas je sa Trsata došlo samo troje, muških..kad smo ''u banani'' kombinirali smo ekipu sa Krnjevčanima...(koji su nas radosna srca u bratskome duhu primili)

Ali to nije sve, (kako možete na fotkama vidjeti) zaigrale su i naše hrabre djevojke, framašice sa Krnjeva i Trsata, (dok smo mi odmarali između utakmica) koje su sa puno žara i vatrenošću odigrale svoju malonogometnu utakmicu, iako bez adekvatne sportske opreme, pa za idući put pozivam framašice svih (riječkih) bratstava da sastave i ženske malonogometne ekipe (ja to ozbiljno), jer imaju više tehnike od nas

Hvala fra Zoranu i Trsatskim novacima, nadam se da će nam se pridružiti i drugi put.

I ukratko predlažem subotu za 2 tjedna (06.02.2010) da to ponovimo, ali malo organiziranije, da se odazovu sve frame, i da dođe veći broj navijača, da to pretvorimo u zajedničko druženje riječkih framaša i fratara..a pri tom i učinimo i humanitarnu (karitativnu) gestu, jer to puno znači korisnicima prihvatilišta...

Znači za 2 subote, na Srdočima...

Hvala voditeljici prihvatilišta s. Vilmi, koja je bila uz nas i koja je za nas i ''sredila'' dvoranu (nadam se da ćemo moći i ubuduće računati na njezinu potporu)

Eto dragi moji, to je što se tiće ovotjednog nogometnog turnira, a ako želite saznati kakvi će biti dojmovi sa slijedećeg malonogometnog turnira, čitajte nas i dalje . . .

(zbog tehničkih problema slikice dolaze naknadno - sorry)

(DT)



Post je objavljen 24.01.2010. u 21:16 sati.