Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/windfuckersister

Marketing

Je li ovo san ili java

Ne mogu vjerovati!!! Logiralo me na blog editor iz prve. Bit će da će pasti snijeg danas....

Svašta se interesantnoga da pročitati kad baciš pogled na dnevnik.hr showbizz. Da je ideja za Avatar ukradena Srbima, da Niveska uvijek proguta, da je Seve lijenčina.... Nisam nikad previše išla za tim vijestima i vijesticama, ali nakon što sam se odvalila od smijeha na to da su N'avi u stvari Srbi počela sam redovitije pratiti to žutilo. I tako neki dan nabasam na vijest od koje bi sigurno pala na dupe da nisam sjedila na stolici - novi pjevač Aerosmitha po svoj prilici bit će Billy Idol!!!!!????

"Zbog ovisnosti o lijekovima pjevač Steven Tyler završio je na rehabilitaciji, a članovi Aerosmitha već neko vrijeme traže zamjenu. Nagađa se kako će na njegovo mjesto doći Billy Idol.

Članovi benda održali su audiciju, a prema informacijama američkih medija gitarist Joe Perry na mjestu pjevača vidi upravo Idola. Billy se s članovima Aerosmitha još uvijek nije susreo, jer se uoči sastanka razbolio. 'Svi znaju koliko problema su članovi benda imali sa Stevenom, pa je Perry mislio da bi Idol bio odlična zamjena', rekao je izvor američkim medijima. Prvi pjevač koji je bio pozvan da zamijeni Tylera je Lenny Kravitz, no odbio je tu ponudu rekavši kako to 'nikada ne bi učinio'."

Volim Aerosmith, obožavam Billy-a, ali nikako ga ne mogu zamisliti kao njihovog frontmena. Billy je ipak punk rock struja (ok, nema veze s punkom otkad je otišao iz Generation X, priznajem, ali barem po izgledu bi bio nekakav nazovi panker) i nema vokal potreban za metal bend. Ok, teško da bih mogla Aerosmith utrpati pod metalce, ali njihove stvari zahtjevaju glas takvog tipa.

Billy je Billy. Jedan, jedini i neponovljivi. Nekako imam osjećaj da bi se samo osramotio u ulozi pjevača Aerosmitha. Iako mu je ona zadnja stvar John Wayne prejebena ipak nam je svima jasno da je njegova karijera završila krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Bolje je povući se dok si na vrhu i ostati legenda nego vucarati se kao zombi naokolo s lošim pjesmama na brzinu sklepanima kao što to čine Stonsi na primjer.

Jasno mi je da se od stare slave ne može vječno živjeti, ali može se od autorskih prava i tantijema i što ti ja znam kako se već ne kaže. A uvijek možeš izbaciti i poneki the best of.

Da vas čujem rokeri, što mislite?

Image and video hosting by TinyPic
Billy Idol u najboljim danima

Image and video hosting by TinyPic
Billy danas

Image and video hosting by TinyPic
Nije loše za jednog pedesetpetogodišnjaka, zar ne?

Image and video hosting by TinyPic
Steven Tyler

Image and video hosting by TinyPic
Evo, da ne ispadne da namjerno stavljam loše Stevenove fotke





Image and video hosting by TinyPic
"A ča ti ja znan....kantat va Aerosmithe ili ne kantat, pitanje j' sad... Su me zvali i Coctailsi z Matuj, jušto se ne moren odlučit'....."

Post je objavljen 06.02.2010. u 16:11 sati.