Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Brzina, agilnost, eksplozivnost

... osnovni su elementi dobre borbe, dobre pripreme kickboksača za borbu.

E, upravo je to glavna tema seminara - međunarodne konferencije "Kondicijska priprema sportaša" - koja će se održati 26. i 27. veljače u Zagrebu. Organizatori su Kineziološki fakultet iz Zagreba i Udruga kondicijskih trenera Hrvatske.

Seminar - konferencija održati će se 26. veljače (petak) s početkom u 09:00 sati na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani, dok će se drugog dana 27. veljače (subota) seminar - konferencija održavati u velikoj sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Kako je u kickboxing borbama iznimno važna brzina, agilnost i eksplozivnost - upravo teme ovog seminara realno je za očekivati da će kod kickboxing trenera ista pobuditi veliko zanimanje. Novostečena znanja svakako se mogu primijeniti u svakodnevnom radu u klubovima, kao i u pripremama boraca za natjecanja.

Konferencija - seminar je posebno namjenjena trenerima (bez obzira na prethodno znanje) te je stoga od strane tajništva Hrvatskog kickboxing saveza snažna preporuka svim trenerima da svakako prisustvuju ovom stjecanju novih znanja.

Svi zainteresirani trebaju sese direktno obratiti organizatorima - kako je navedeno u pozivu - Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu - Horvaćanski zavoj 15, ZAgreb. tel: 01 3658-602 ili 01 3658-645 odnosno e-mail: iro@kif.hr / konferencijakps@gmail.com .


Eto, znanja nikad dosta!





Post je objavljen 03.02.2010. u 23:59 sati.