Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Spisak igrača koji zbog dobivenih crvenih, ali i prekobrojnih žutih kartona neće nastupiti u narednom kolu Serie A

Kao i obično svakog utorka talijanski sportski disciplinski savez danas je izrekao kazne za igrače koji su u proteklom kolu dobili crvene, ili prekobrojne žute kartone. Kažnjeno je ukupno 16 igrača, a zanimljvo je da to da su svi dobili po jednu utakmicu neigranja. Oni su slijedeći :
Cossu (Cagliari), Liverani i Bovo (Palermo), Padalino (Sampdoria), Almiron (Bari), Aronica (Napoli), Burdisso (Roma), Criscito (Genoa), Felipe (Fiorentina), Grygera i Sissoko (Juventus), Guarente (Atalanta), Rivas (Livorno), Rosi (Siena), Sanchez i Zapata (Udinese). Sa jednom utakmicom nevođenja svoje ekipe sa klupe + 5 000 Eura kažnjen je trener Catanije Siniša Mihajlović, koji je nakon nedjeljne utakmice protiv Udinesea ušao u sudačku svlačionicu, te je prema njima imao provokativne istupe.

Kažnjeni igrači u Serie B su slijedeći : 1 utakmica neigranja : Colacone i Cristante ( Ancona ), Avogadri i Iorio ( Piacenza ), D'Aversa ( Triestina ), Grauso ( Mantova ), Pesoli i Pettinari ( Cittadella ), Stendardo ( Salernitana ). Dvije utakmice kazne nevođenja svoje ekipe sa klupe dobio je trener Ancone Walter Salvioni, dok je jednu utakmicu dobio trener Salernitane Gianluca Grassadonia.



Post je objavljen 02.02.2010. u 22:11 sati.