Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 149 ) - PBZ Zagreb Indors počeo dobro za Hrvate

Najjači teniski turnir u našoj zemlji, PBZ Zagreb Indors u Domu sportova dobro je započeo za hrvatske tenisače, naime, 153. igrač svijeta, Mario Dodig u dva seta nadigrao je Kazahstanca  Jevgenija Koroljeva 7-6(9), 6-4 te se plasirao u osminu finala ovog jakog dvoranskog ATP turnira, na kojem je glavna zvijezda prošlogodišnji pobjednik Zagreba i nedavni polufinalist Grand Slam turnira u Australiji, Marin Čilić.


Srijeda najatraktivniji dan - " Ladies day "


Nastup Marina Čilića, kao i Karlovića, odnosno Ljubičića, predviđen je za srijedu kada je na turniru ujedno i takozvani " Ladies day ", odnosno dan kada je ulaz za pripadnice ljepšeg spola besplatan.


Nakon Australien Opena, Dodig je ponovo doklazao svoj raskošan talent, iako se osjetila određena nervoza u njegovom nastupu, poglavito u prvom setu koji je završen tek u trinaestoj igri, bio je to meč koji je znatno ranije mogao otići na stranu našeg tenisača, jer je Dodig doista nadigrao Kazahstanca, trenutno 50. tenisača svijeta.


Poglavito smo se u to mogli uvjeriti početkom prvog seta, naime, Dodig je odigrao dosta dobro te poveo sa 4-1 u gemovima, kada se očekivao sam finiš seta, uslijedila je drama i borba za svaki poen, u odlučnim trenucima ipak je Ivan pokazao nešto više sigurnosti, no i sreća je bila na strani hrvatskog tenisača.


Dodig i inače u Zagrebu igra dobar tenis,sjetimo se prošlogodišnjeg četvrt finala, da bi ponovio taj uspjeh iz 2009. godine., Mario Dodig morati će u sljedećem kolu dobiti pobjednika dvoboja između Talijana Simonea Bolellija i Ukrajinca Iljije Marčenka.


U svakom slučaju očekuje se zanimljiv meč, uz, nadajmo se, malo veći odaziv publike, prava navala gledatelja ipak se očekuje u srijedu kada na teren izlaze naša tri mušketira, Čilić, Ljubičić, Karlović.

Pogledajte i na Tinolovka-news


FOTO ZAPIS:


Photobucket 


Photobucket

Post je objavljen 09.07.2007. u 16:05 sati.