Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumsrca

Marketing

PORUKA VASSULI 13.12.2009.god.

Idućeg dana, u subotu, dok sam sjedila u crkvi, nakon pet - šest minuta, čula sam Gospodina da me zove i govori mi. Brinula sam se da ne ću moći zapamtiti i zapisati ono što mi bude rekao. Na kraju je i Gospa rekla nekoliko riječi. Ali, Gospodin me je natjerao da shvatim da se ne moram brinuti, jer On će me podsjetiti kad budem zapisivala Njegove riječi, zapravo on će opet voditi moju ruku. Evo što je Krist Gospodin rekao jučer, a danas, u ponedjeljak, 14. prosinca 2009. te Njegove riječi bile su napisane:

Ne slušajte više krive proroke koji vas stalno miluju cjelovima govoreći vam da je sve dobro i da ste napredovali, kad se zapravo, vi, koji sebe nazivate krišćanima, ne ponašate kao kršćani, jer jedva djelujete po mojim riječima iz evanđelja. Jer kažem vam, ako vaše krjeposti kao kršćana ne idu dublje od krjeposti bezbožnika, moj Otac ne će prepoznati mene u vama, nikad vam ne će dopustiti da uđete u naše Kraljevstvo! Srdžba mojega Oca izlit će se na vas! Niste li čuli da je moja strogost velika koliko i moje milosrđe? Vi, koji se prodajete svojoj okolini kao dobar kršćanin, dajući im tu krivu sliku kršćanstva, kad ste vi zapravo potpuna suprotnodz tomu! Vi ćete biti ogoljeni, kao i vaš grijeh!

A vi, vi, čiji jezik nikad ne prestaje nepravedno osuđivati, vaš grijeh obit će vam se o vašu glavu! Moja srdžba bukti protiv takve vrste i ja ću vam suditi za vaše ponašanje kako i zaslužujete!

Vi, koji ne možete oprostiti, ni zaboraviti, kao što ja opraštam i zaboravljam, protiv vas će moj Otac također zadržati taj grijeh! Jahve je blizu, dolazi u punoj brzini, zato kažite mi, kamo ćete se skriti? Voditi griješni život znači pripadati đavlu! Vi ste čuli na koji način ćete biti suđeni kad ste nevoljki pomiriti se s nekim kome još uvijek zamjerate; ja vam kažem, kad dođe do polaganja računa za taj grijeh nevoljkosti prema nekomu kojega smatrate odgovornim, bit će vam gorko naplaćen do posljednjeg novčića!

Nisam li ja rekao: morate ljubiti svojega bližnjega kao samoga sebe, a još više morate naučiti ljubiti svoje neprijetelje! A što ja vidim? Vidim malobrojnu skupinu koji iskreno slijede moje putove, ali većina je u grijehu i čini sotonska djela. Ne zavaravajte se, jer u nadolazećim danima vi ste prepušteni razaranju, zato što ne slijedite moju Riječ. Ako itko do dana današnjega odbija poštivati moja načela, moj će mu Otac također uskratiti ulaz u raj.

A vi, koji ste uzeli moje Ime, a djelujete nasilnički, srdito i oholo, taj isti bič vašeg oštrog jezika upotrijebljenog na vašoj braći, vi ćete jednako primiti i vaš će vas grijeh osuditi!

I vi, koji još uvijek spavate u svojoj apatiji i letargiji, nemojte misliti da ja to nisam primjetio, vi ćete biti svrstani među pogane i žet ćete ono što ste posijali!

A što se tiče apostata (otpadnika), oni će osjetiti pakleni oganj! Ovaj zli i pokvareni naraštaj upalio je srdžbu mojega Oca; pa kako onda mogu više zadržavati njegovu ruku da vas ne udari? Okrenite se od svojih zlih putova – bila je to naša stalna tema, ali dobro i zlo odbijaju da napuste svoje životne putove. Dobri zato što nisu ozbiljno uzeli moje riječi ovih poruka i ne djeluju po njima, a zli zato što odbijaju biti spašeni, odbijaju moje milosrđe, odbijaju moju ruku! Kažite mi što ćete učiniti kad shvatite da je to Dan kad ste samo puka glina i da je ta glina bez moje nazočnosti unutar vas, da ste ništa nego samo prah?

Propast je tu odmah iza ugla i lišće će se osušiti! Svi dajte zadovoljštinu za svoje ponašanje i svoja djela, ne dajte da vas razaranje obuzme! Uzmite pravi smjer i prestanite sa svojim grozotama i svojim izopačenostima! Usmjerite svoje srce na mene, svojega Gospodina, a ako to ne učinite pretvorit ćete se u pepeo poput spaljenoga grada!

Sada, ako sam vas uznemirio, čak samo i za trenutak, to je samo iz prevelike ljubavi koju gajim prema vama. Želim vas povesti u pokajanje i spasiti vas! Želim usne čiste da zazivaju moje Sveto ime, osobito u ove dane kad će moje Sveto ime biti pogaženo i ne će ništa značiti mnogima dok budu slavili moj rođendan bez časti i pohvala. Svi se pokajte i usredotočite se na mene. I molite da grijeh ovog naraštaja ne bude uzrok vaše propasti, inače srdžba mojega Oca učinit će da uzvikne: DOSTA! I Njegova će užarena srdžba prekriti mnoge narode i svijet će se raspasti! Blago čovjekukoji me sada sluša i čisti se. Ja ću ga podržati.

Ja sam Isus Krist i Tvorac sam ovih poruka, i poznat sam da upravljam s vama s blagošću! Poznat sam da vas namirišem ako ste voljni, a ako vam je potrebna voda, zalijevam vas svojim suzama. Poznat sam kao Dobri Pastir koji nikad ne ostavlja svoje ovce, vodim ih na poljane zelene, ali kad su pregovori pogaženi, svjedoci koje vam šaljem prezreni i odbijeni, zar mogu ostati nijem? Kad znam da hitate u fatalnu propast, zar ne ću reagirati? Toga Dana Očeva gnjeva oni koji su me zaboravili, sjetit će me se i u skladu s time ja ću se odnositi prema njima.

Zaista mnogi pitaju, kakvi grijesi? Grijesi koje sam već spomenuo i grijesi vaše bogohule protiv mojega Duha Svetoga, grijesi vaših pobuna i vaše podijeljenosti, grijesi izopačenosti koji su odvratni mojim očima, grijesi predrasuda, grijesi prezira, pokvarenosti, mržnje, oholosti, grijesi degradacije i letargije! Svijet je zagađen grijehom! Shvatite sada kako je moje Presveto Srce povrijeđeno i bolno! Upokorite svoje misli i ne griješite više! Nikad me ne zaboravljajte!

Vassula, neka moj narod zna za moja upozorenja. Ja sam ovdje: ic

A onda je Gospa rekla:

Slijedi i zapisuj sve što ti je moj Sin dao. Nikad se ne boj!


Post je objavljen 01.02.2010. u 22:33 sati.