Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zovunasulice15

Marketing

Nemam više baš inspiracije za pisanje posta. Ali ipak ne budem zatvorila blog jer je to jedno lijepo iskustvo. Jučerašnji dan. Opet ista priča. Izgubili smo protiv Francuske. Ne smeta mi to baš previše,i srebro je i više nego sjajno s obzirom da smo igrali s najmlađom reprezentacijom,ali ipak bilo bi ljepše vidjeti nas na tronu,a Francuze uz rame nama...al možemo biti sretni,a dogodit će se i to da ih mi pobijedimo.
Živcirale su me na fejsu sve one grupe mrzim karabatića-.- i još neke tog tipa. Mislim ja jesam za Hrvatsku i žao mi je kai nismo prvi,al kai nam je sad on kriv..apsolutno ništa..jednostavno bolji su i iskusniji od nas i treba to prihvatiti sportski..
..idem na neku drugu temu sad...uvijek sam pisala posteve kako mi je žao kai budem otišla iz osnovne,ali više sad i nije tako. Živciraju me u posljednjih dva tjedna neke umišljene cure koje misle da su one najbolje,najljepše itd..mislim ok je to,ali neki pretjeruju s tim-.-
totalna umišljenost,jbt.
Ali ipak one imaju svoju grupicu,a mi ostali svoju. Najrađe bi im rekla u tu facu na kojoj imaju tone pudera i šminke nek osnuju neku svoju grupicu u kojoj budu samo odmjeravale jedna drugu i hvalile se koja je ljepša...i htjela bi samo reći,ako budem koga uvrijedila s ovim mojim postom neka mi oprosti..ali morala sam to napisati..
....
ako ima netko msn il tak neš nek mi kaže u komentarima,ako hoće pa da vas dodam.
Volim<3.


Post je objavljen 01.02.2010. u 18:07 sati.