Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Antonio Cassano prelazi iz Sampdorie u Fiorentinu! Cristian Ledesma na korak do Intera. Ivan Ezequiel Lavezzi produžio ugovor s Napolijem do 2015. godine

Antonio Cassano bi mogao da bude glavna "bomba" ovog zimskog "Calciomercata", koji se službeno zatvara sutra navečer. Poslije nesporazuma u prethodnim danima sa trenerom "blucerchiata" Luigijem Del Nerijem rukovostvo kluba je odlučilo na prijevremeni rastanak s Cassanom. Fiorentina je na čelu sa sportskim direktorom Pantaleom Corvinom odmah zagrizla, s obzirom da će do kraja sezone biti lišeni pomoći Adriana Mutua, koji je automatski suspendiran nakon što je opet pao na ant-doping testu, a sve to nakon utakmica Fiorentina - Bari u prvenstvu, te Fiorentina - Lazio u kupu Italije. U obje utakmice Mutu je bio strijelac golova za "viole". Već sinoć Antonio Cassano je bio viđen na ulicama Firenze, a vjeruje se da će već u ovim satima proći kompletan liječnički pregled, te da će od sutra biti novim pojačanjem Fiorentine koja osim nastupa u polufinalu kupa Italije, ima okršaje sa Bayernom iz Munchena u Ligi Prvaka.
Argentinac Cristian Ledesma je na korak do prelaska u Inter. Nakon što je propao transfer Manuela Fernandesa iz Valencije, a razlog je taj što igrač nije prošao sa uspjehom liječnički pregled, Inter se odmah ponovno bacio na konačni dogovor sa predsjednikom Lazia Claudiom Lotitom oko prelaska playmakera Lazia pod okrilje Jose' Mourinha.
Argentinac Ivan Ezequiel Lavezzi je potpisao produženje ugovora sa Napolijem do 2015. godine. Lavezzi je trenutno povrijeđen, a njegov povratak na teren predviđa se za 14 dana kada Napoliju u goste stiže Inter.

Post je objavljen 31.01.2010. u 11:24 sati.