Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

DVADESET I TREĆI DAN

Eto sad ću se raspisati ako uspijem naravno sve sejvati jer blog zna zajebavati pa mi ne primi post. Možda bi morala sve napisati u wordu pa priljepiti na post.

Jutros sam se probudila nekak jako umorna,spavala sam do 10 jer smo noćas-jutros dugo bili budni.
Odmah sam otišla na vagu,subotnje kontrolno vaganje i ovaj put nisam imala prevelikih očekivanja...u mislima su mi se vrtjeli oni smješni stihovi...tko je fuck Alice....
VAGA JE POKAZALA 68,9 kg! No pa u piksu marmelade i jbm mu miša malog,mogla sam komotno napisati i 69 kg,al kad je ipak malo ispod ali jebemuuuu!!!!!Kak to jebeno sporo ide i koliko je jeb truda potrebno!!!!Ma ono,nisam razočarana,nisam,al ne mogu prožvakat koliko sam glupa mogla biti pa se utoviti do ove težine i sad muku mučim sa skidanjem kila.

Mjesečevu sam zeznula jer sam već ujutro nakon buđenja bila gladna i pojela 1 i pol jabuku jer da nisam znam da bi već do podneva bila nesnosno gladna i to je samo dodatna opasnost da pojedem nešto što ne bi smjela. Nisam puno jela danas,nije da sam najzadovoljnija,ali gladna jednostavno za sad još ne mogu biti,ne mogu izdržati taj osjećaj i bez obzira koliko se nalijevala vodom,ne mogu izdržati. Možda bi mi i uspjela mjesečeva da padne tijekom tjedna kad je radni dan il sam na predavanju il na poslu pa dođe večer izađemo nekud van i prođe dan,jurim i ne mislim na hranu,al za vikend gladovati to mi je nemoguća misija.

Poslušat ću @Klaru i sutra ujutro idemo u dućan pa ću kupiti integralnu rižu i s time početi negdje od utorka idući tjedan,a ova dva dana ću još malo improvizirati. To je nevjerovatno koliko je mukotrpan put mršavljenja al samo u smislu da bi ja sve htjela na brzinu,a znam da u biti dijete ne funkcioniraju i većina njih koje znam a koji su bili na nekoj dijeti,kasnije su se još više udebljali..PRAVE REZULTATE SU POSTIGLI ONI KOJIMA JE ZDRAV NAČIN PREHRANE POSTAO NAČIN ŽIVOTA,dakle oni koji su trajno =zauvijek SMANJILI KOLIČINU POJEDENE HRANE i KOJI UVIJEK PAZE ŠTO JEDU!! Ako ponekad i zaribaju s nečim bezveznim,onda idući dan poste i sl. E,takvi ljudi su postigli trajne rezultate,a ne s nekom jebenom iscrpljujućom dijetom. MENI NEKAK NAJBOLJE PAŠE BAR SI MISLIM DA BI IZDRŽALA NA ONOJ DIJETI SA KISELIM KUPUSOM,pa možda i to probam u dogledno vrijeme baš me zanima što bi postigla jer vele da za 7 dana gubiš oko 4 kg,a meni bi to bila sjajna motivacija.


Moram reći da sam ipak zadovoljna izgledom tijela jer se promijenilo na bolje tj guza mi je čvršća nego prije a i mislim da se nekak smanjila ili podigla...isto tak i grudi a i noge i ruke. Kad hodam osjećam onu neku čvrstoću u nogama. Redovito radim čučnjeve,to mi je najbolji savjet ikad,i to sad radim uspravnih leđiju,ravna ko svijeća, što je stvarno facking teško tj na početku,a sad sam se već privikla na te napore. Preskačem stepenice tj stajem na svaku drugu,to mi je isto postala navika već. I sad vozim ovaj bicikl i to toplo preporučujem svima jer stvarno čovjeka oslobodi negativne energije,ja se oznojim ko prava svinja.


Boy je čitav tjedan u frižideru imao kolače,kokosove kuglice,čupavce,i sl..a ja obožavam sve s kokosom!!!!eto,ja sam uspjevala odolijeti tj nije mi ni u jednom trenu palo na pamet da nešto strpam u usta. Ok,palo mi je na pamet al sam se uspjela kontrolirati i nisam pojela. Iako, jebeš to,čemu mučenje,bolje da mi nema nikakvih "izazova" u blizini,ipak se lakše oduprijeti onom što nemaš u blizini. Tak da je Boy rekao da neće više ništ takvoga stavljati u frižider,haha.

Sutra ću malo o ljubavnim zgodama i nezgodama već dugo nisam a sad nemam vremena jer idemo van i idem se isplesati.

Pojela popila danas: 2 veće šnite raženog kruha, 1 deblja šnita pileće salame sa sirom, 3 jušne žlice sira s vrhnjem (a jebiga), 1 manji kapucino bez šećera, 2 crne kave bez mlijeka i šećera, 2 i pol jabuke. Eto,nisam bila na mjesečevoj al nisam se ni prežderavala. Nadam se da će te jebene kile konačno krenuti prema dolje malo brže,al što je tu je,sad više nema povratka niti odustajanja!!!!!

PUSE SVIM BUTTERFLYES!!!sretan


Post je objavljen 30.01.2010. u 19:17 sati.