Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krv-nije-pura

Marketing

bitanga i princeza

Iz tebi poznatog razloga, princezo moja, se pored tebe osjecam kao bitanga :D Kako bi Bora rekao: "Moze do pojasa - ne diraj me dole!" - ah, sorry, pa to bi ipak trebao biti moj tekst.. a ti - odsad: 50 metara od mene! I nece vise boljeti, obecavam..:)


Poznavanje samog sebe katkad dovodi do katastrofe, uvijek jedno nastrada - ili princeza zbog kojekakvih pecinara, ili bitanga zbog princeze - uloge se po potrebi sutaju tamo-amo, uostalom kao i gotovo sve ostalo.
Sve je to pitanje egocentricnosti.
A princeza, koja je sama sebi jedna i jedina.. bitangu vidi kao privremenu mogucnost bijega iz rutine svakodnevnog zivota. Egocentricna do zla Boga, iako na prvi pogled jadna - odbija normaliziranje stanja - i to uglavnom zbog sminke, odjece, cipelica i kojekakvih gluposti.
A ni bitanga ne napusta stare navike.
Zapravo bi se moglo reci da je ovdje lonac nasao svoj poklopac, krpa zakrpu, itd., ma znate sto mislim. Niti njega, niti nju ne privlace stvari koje im se pruzaju olako (u onom zanimljivom smislu, jelte, jer seks u krajnjem slucaju mo's kupit), jer takve nemaju potrebu da ih se cijeni, uvazava. A bilo je previse stvari.. iliti osoba (dodje na isto) koje su tolerirale ponasanje prema njima kao prema stvarima.. dopizdi.

Pitanje je postavljanja prioriteta, snage i volje. Fali joj... a on zna. princezica moja mala :)

Post je objavljen 29.01.2010. u 21:15 sati.