Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

LUCERO-INTERVJU:



-Na internetu sam pročitala da se razvodiš. Da li je to istina?
Ne razvodim se! Neka zli jezici pričaju što god hoće, moj brak je i dalje divan, kakav je uvijek i bio. Imam divnog supruga pored sebe i predivnu dječicu i veoma sam sretna zbog toga.

-Kako zamišljas sebe za deset godina?
Voljela bih da se ništa ne promijeni. Da i dalje budem sretna i ispunjena i na privatnom i na poslovnom putu.

-Da li ćeš uskoro snimati još neku seriju sa Fernandom Colungom? Mislim da ste idealan par.
Hvala, drago mi je zbog toga, Sa Fernandom je divno raditi i voljela bih da to ponovimo. On je veliki profesionalac, nikada nije zakasnio na snimanja, niti se ikada desilo da nije znao svoj tekst do perfekcije.

-U kakvim si odnosima sa Silviom Navarro?
U vrlo dobrim. Mnogo se pisalo o našim navodnim svađama, pa čak i tučama na snimanju, što je smiješno. Mišljenja nam se nekada nisu poklapala, ali to je sasvim normalno, uvijek smo to civilizirano riješile. Istina je da se ne viđamo privatno, ne pijemo kave i nismo najbolje prijateljice, ali ona je sjajna osoba, imale smo mogo zajedničkih tema i dobro smo se zabavljale na setu.

-Da li bi se odrekla popularnosti i karijere zbog prave, istinske ljubavi?
Na moju veliku sreću nisam morala da pravim taj izbor. Moj suprug je uvijek imao razumijevanja za moj posao, ljubav to do mene nije zahtijevala. Zaista ne znam da li bih bila u stanju to da uradim, da je bila drugačija situacija, jer bi se na taj način odrekla sebe.

- Kako uspijevaš da budeš tako perfektna u svemu- glumi, glazbi i privatnom životu?
Hvala na komplimentu. Trudim se da sve što radim, radim najbolje što mogu. Ako ne mislim da nešto mogu kvalitentno da uradim, onda to necu ni raditi. Tako sam se udala kada sam bila potpuno spremna na to, decu sam rodila onda kada sam ih najvise zelela i bila najspremnija da budem majka, uloge sam prihvatala samo ako sam verovala da to zaista mogu...Nije poenta u tome da se bude perfektaan, nego realan i svestan svojim mogucnostima.
-Sta bi uradila kada bi se uverila da te suprug vara?
Nisam sigurna da bih mogla da predjem preko toga. Smatrala bih da je time izdao nasu ljubav i porodicu, a to zaista ne bih mogla da mu oprostim.

Post je objavljen 28.01.2010. u 14:59 sati.