Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

1/4 finala kupa Italije : Udinese pobjedom na San Siru eliminirao Milan!

Prije nekoliko minuta završena je još jedna utakmica 1/4 finala kupa Italije. Veliko iznenađenje priredio je Udinese izbacivši iz daljnjeg natjecanja Milan, i to na terenu "rossonera". Friulanima kroz 7 dana u polufinalu predstoje dueli sa Romom.
Milan - Udinese 0 : 1 (( Na stadionu na "San Siru" u Milanu pred malobrojnom publikom ekipa iz Udina je sasvim zasluženo savladala u ovom meču favorizirani Milan, te se tako plasirala u polufinale talijanskog kupa. Strijelac : 0-1 Gokhan Inler u 56. min. Udinese je u većem dijelu susreta dominirao, te je imao pregršt lijepih akcija, kao i prilika za postizanje gola. One najbolje propustili su Antonio Floro Flores, Antonio Di Natale, Gaetano D'Agostino, te Alexis Sanchez koji je pogodio i stativu gola golmana Milana Christiana Abbiatia. S druge strane "rossoneri" su bili aktivni preko Klaasa-Jana Huntelaara, Mareka Jankulovskog, te Filippa Inzaghia. Ekipe su večeras igrale u slijedećim sastavima : MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Antonini; Flamini, Gattuso ( od 70. Verdi ), Jankulovski; Di Gennaro ( od 54. Pirlo ); Huntelaar ( od 60. Borriello ), Inzaghi. UDINESE: Handanovič; Isla, Coda, Zapata, Pasquale; D'Agostino ( od 70. Lodi ), Inler, Sammarco; Sanchez, Floro Flores ( od 78. Pepe ), Di Natale. ))

Sutra od 20.45 preostala utakmica 1/4 finala u kojoj se sastaju Inter - Juventus. Sutrašnja utakmica protiv Intera bit će posljednja za Cira Ferraru na klupi "bianconera". Novi trener od petka bi trebao biti Alberto Zaccheroni, koji će na tom mjestu ostati samo 4 mjeseca, odnosno do kraja ove sezone. Zaccheroni će zanimljivo biti tek 2. trener u povijesti Serie A da je trenirao oba torinska kluba, dakle Torino i Juventus. Od 6. mjeseca ove godine novi trener Juventusa bit će Rafael Benitez, aktualni trener Liverpoola.

Mladi reprezentativac Belgije Radja Nainggolan je od danas novo pojačanje Cagliarija. Nainggolan, koji je inače rođen 1988. godine u Antwerpenu u Belgiji, a kojemu je majka Belgijka, a otac Indonežanin, je prethodne četiri sezone proveo igrajući u Piacenzi.

Post je objavljen 27.01.2010. u 22:50 sati.