Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Gradonačelnik Moskve: Gay parada je sotonsko djelo!

3 Mojsije 20:13
Ako bi muškarac legao s muškarcem kao što se liježe sa ženom, obojica bi počinila odvratno djelo. Neka se smaknu i krv njihova neka padne na njih.

Photobucket

S homoseksualcima ne treba postupati liberalno blago, već uz pomoć društvenog biča ili nečeg poput biča, izjavio je Jurij Lužkov.

Moskovski gradonačelnik Jurij Lužkov u ponedjeljak je još jednom homoseksualne manifestacije označio "sotonskim djelom", zaklevši se kako nikad neće dopustiti održavanje gay parade u glavnom ruskom gradu, objavila je agencija Interfax.

"Već je nekoliko godina Moskva pod nečuvenim pritiskom da se održi gay-parada, koja se može označiti samo kao sotonskim djelom" izjavio je Lužkov, ponovivši stajalište iz 2007. "No mi to nikad nećemo odobriti i to nije teorem, već aksiom"

"S njima ne treba postupati liberalno blago, već uz pomoć društvenog biča ili nečeg poput biča" naglasio je.

Photobucket

Gradsko poglavarstvo svake godine zabranjuje gay paradu koju nastoje organizirati uporni ruski homoseksualci. Policija je prošlih godina morala silom rastjerivati sudionike takvih skupova, poput onoga iz svibnja 2009. organiziranog na rubu natjecanja za pjesmu Eurovizije, a ove godine homoseksualne udruge paradu namjeravaju prirediti 29. svibnja.

HRsvijet

Post je objavljen 26.01.2010. u 13:47 sati.