Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Spasimo Varšavsku - uključi se u živi zid!


Ne damo Varšavsku baner

Snimio: Tomislav MedakKampanja protiv uništenja Cvjetnoga trga ušla je u četvrtu godinu. Sada se bitka vodi u obližnjoj Varšavskoj, gdje je prije točno dvije godine bila održan uspješan masovni prosvjedni skup (vidi moj foto-izvještaj, 26. siječnja 2008. Uuups., te su fotografije nestale sa servera na koji sam ih bio postavio... Morat ću ih postaviti na facebook pa linkati iznova...), U petak je bila održana uspješna akcija za sprečavanje uništanja javne površine (pješaćka zona) zbog privatnoga interesa (ulaz u podzemnu garažu). Pogledajtte moj komentar od subote.

Otvorena je facebook grupa Ne damo Varšavsku - dosad ima 6.828 učlanjenih; uključite se, dajte svoju podršku, ako to još niste učinili!

Ako ste spremni i za korak više, za aktivno sudjelovanje: uključite se u Živi zid za Varšavsku! Na ovoj poveznici, ispunite obrazac i pošaljite!

Danas je važna sjednica Vijeća četvrti Donji grad, gdje će se o trenutnoj situaciji oko Horvatinčićevog projekta diskutirati. Naravno, prisustvovat će i predstavnici Zelene akcije i Prava na grad, kao i nezavisne grupe u Skupštini grada s liste Velimira Sriće. Zelena lista ima dvoje vijećnika u Vijeću četvrti. Još u listopadu se vijeće jednoglasno izjasnilo protiv projekta uništenja Varšavske.Post je objavljen 26.01.2010. u 10:50 sati.