Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nofoldpoker

Marketing

BestPoker88.. neki primjeri.. :)

Dugo je prošlo otkad sam vam rekao za predivan ribnjak zvan BestPoker88.. Dosta igrača se javilo, isprobalo i ostalo na toj mreži.. možete pretpostaviti zašto.. :) Osim pogodnosti koje imaju kao No Fold igrači, svidio im se nepresušan izvor ribica koje su uvijek spremne da ih izdoniraju.. :)

Evo sam snimio 2 filmića, u biti, to su 2 stola u isto vrijeme, ali radi preglednosti su odvojeni u 2 filmića..

Dakle, sjeo sam za 2 stola, najmanji leveli, 0.05/0.10 €, na oba stola ušao sa 10€, i nakon sat vremena igre sam bio u plusu 48€.. Lijepa satnica.. i to sam igrao uglavnom tajterski.. Na snimkama su samo neke ruke, a ne cijeli session, jer sam ciljao na neke "profesionalne" poteze igrača na toj mreži..

Dobro obratite pozornost koje imaju početne ruke, na kojoj poziciji, i sa kakvim kartama i dalje plaćaju.. predivno, da nemože bit divnije..

Kvaliteta snimki nije vrhunska, vjerojatno jer sam snimao 2 stola pa isjekao, al potrudit cu se da vam budući filmovi budu kvalitetniji i pregledniji..

Ako ste se dojmili predstavom BestPoker "igrača", i želite se uključiti u lov na ribice, pa da i vas doniraju, javite se na
nofoldpoker@gmail.com i iskoristite povlastice kao NoFold Poker igrač..

Uživajte




Pozzzz


Post je objavljen 24.01.2010. u 23:43 sati.