Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

PETNAESTI DAN

Uživala sam na poslu..uživam kad imam onaj osjećaj da nešt korisno i pametno radim i da je opipljivo,okom vidljiva djela..
Eto raditi nešto korisno,konkretno..zaokupiti se nečim što ne ostavlja mjesta za promišljanje o vlastitim problemima..to je the cure za svaki,gotovo svaki problem.

Ehh @bodymind dear,nisam ja takva poštenjačina,u ovoom slučaju ne i nikad neću boyu priznati da sam ga prevarila i nikad ga neću raniti i razoriti tom istinom..ne bojim se za svoju guzicu iako znam da mi ne bi oprostio. Najpoštenije je da svoje grijehe nosim sama,iako sam zadnja koja može o poštenju,al neka..svakoga dostigne pravda,a ja svoje već otplačujem.
Draga @smisaozivota..je,zanemarila sam ga,al nadoknadit ću..iskupit ću se..svim srcem dušom i (boljim mršavijim) tijelom..Ne,nije glup i osjetio je,i više nego osjetio da nešto nije u redu..

aalliii jaaaa,trenutno sam sva napeta..pozitivno napeta...od ove mjuze..slušam Theatre of Tragedy (kako prikladno)al jednu življu stvar..Machine..,jakooo ih volimm...sve njihove starije stvari..
No sad me oduševio novi spot od 96 eyes, stvar Dead n gone,fakat super spot...super girl i super tip..koje tetovaže....belj

I tako,vesela sam,izlazimo boy i ja sad,uredit ću se..uživati u svemu,jebeš depru..U depri bum sutra ujutro kad se kontrolno vagnem,jjjeee,da je bar 1 kila manje..budemo vidjeli..Bljuzgam večeras,no mirna sam i happy. Isprazna tupa i čudna,al happy..
Pitanje: kakav je to psiho cure koja svaku večer uporno pred big ogledalom istiskuje prištiće,vidljive i nevidljive,ranjava svoje inače lijepo lice,nagrđuje ga istiskivanjem..(nisam ja ovaj put,barem ne u tom obimu)..????


Pojela/popila:
3 velike šnite raženog kruha,1 light kiseli jogurt,2 i pol čaše mlijeka,1 čašu multivitamina šumećeg,3 jabuke,1 veću krišku dimljenih prsiju-salama..i joši 3 manja komadića štrudli sa sirom-znammm ovo je totalni grrr,al bilo je rano ujutro na poslu neko čaščenje i nisam imala želju za slatkim uzela ovo reda radi da se ne frnje,jbg..i još 3 kave bez šećera s malo mlijeka..

Sad idem trošit kalorije do jutra....plesom i sexom..

HVALA NAJDRAŽIM I PAMETNIM CURAMA NA PAMETNIM I RAZUMNIM RIJEČIMA,meni nerazumnoj koja je tek zakoračila na put razuma..bang

@smisaoz.: "tvoji" čučnjevi su me preporodili"""""dead


Post je objavljen 22.01.2010. u 20:58 sati.