Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

TRINAESTI DAN

Jako radni i leteći dan,tako da do 15.30. ništ nisam stigla pojesti..nije mi ni falilo..poslije smo još puno puno hodali po raznim dućanima i pasalo mi je,jako mi je pasalo hodati.A lik koji sam vidjela u ogledalu,moram reći da mi se sve više i više sviđa iako je sve to optička varka jer imala sam na sebi crnu dužu jaknu,crnu,ono,jakna-gusjenica ko što je ima u jednom svojem postu dear @butterfly307,samo što ona ima na slici svjetliju boju..a moja je black..Nadam se da će taj osjećaj potrajati i da će trajati i trajati i trajati.
Pokušavam ne misliti na the Tipa ehhh,teško je to pogotovo sad kad su proradili mailovi nakon što se više od 20 dana nismo čuli i skoro mjesec dana vidjeli. I sad me naravno jb što je hladan i opet vodimo one igrice mačke i miša jer meni je najslatkije kad popusti. Užasna sam vještica znam znam a znam..I sve bi bilo ok da on konačno veli da me ne želi vidjeti i da to stvarno i tako napravi tj ne pristane da se nađemo.Ali bilo bi divno da sada osjeti moje tijelo u svojim rukama.. već ima nekih kostiju koje prije nije mogao napipati a i guza se malo učvrsnula. Obećajem da ću prestati o the Tipu al kad sam na fuckin iglama.Sranje. Pitam se zašto radim sranja i što će mi ova sranja. Je l ima netko suvisli i realan odgovor zašto????Jer ja nemam.headbang

Natjerat ću se na učenje noćas konačno!!!puknucu
I ajde da bar dijeta ide donekle jer mislim da to nije ok da bih totalno popizdila od muke.rofl

Popila i pojela danas:
1 šalicu mlijeka, 2 šalice kave s malo mlijeka i bez šećera, 3 manje šnite raženog kruha,3 orbit žvake,malo kuhane mrkvice s 3 velike žlice juhe i sitne tjestenine=sve u te tri žlice, manji tanjur gustog variva sa zeljom i komadićima kuhanog mesa-svinjetina 1 veći komad,4 komadića cikla salate,1 šumeća tableta multivitamina rastopljena u čaši vode naravno,2 jabuke. To je to i s time da kroz dan popijem dosta vode. Napominjem da poslije 18 sati ne jedem. I da mi sve ove dane probava radi 100 na sat,barem po 4 puta sam na wc-u..


@pink ovaj mi se citat jako svidio puštam si sad tu stvar pa eto da ga i ja napišem ovdje,
moja himna:


I DOT CARE IF IT HURTS

I WANT TO HAVE CONTROL
I WANT PERFECT BODY
I WANT PERFECT SOUL!!!!!


Post je objavljen 20.01.2010. u 19:03 sati.