Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HVALA VAM!


Eto, prije nekih desetak dana „zaplovili“ smo u četvrtu godinu blogosfere.
Za neke možda malo, za neke možda puno, no nama su svakako ove tri godine provedene na blogu proletjele kao u trenu.

Ne, ne želimo Vas opterećivati sa nekim statistikama koje nisu nimalo važne. Činjenica je ta da smo na ovom blogu doživjeli puno radosti. S Vama smo tugovali i radovali se, plakali i smijali se. Bilo je pregršt lijepih i tek po neka ružna situacija. U protekle tri godine bilo je tu šarolikih postova, od zdravstva, politike, humanitarnih akcija, aukcija, nagradnih igara pa sve do životnih situacija i svakodnevnih problema kroz koji prolazi naša mala obitelj. Bilo je perioda kada smo htjeli odustati no uvijek smo se vračali još jači i još željniji kako pisanja tako i čitanja Vaših komentara.
Otvaranjem i vođenjem našeg bloga vratili smo vjeru i nadu kako u sebe tako i u ljude, ljude koji su uvijek spremni pomoći kad je najteže, pa bilo materijalno, novčano ili samo lijepom riječi podrške.
Tokom tri godine upoznali smo puno blog prijatelja a sa velikom većinom smo danas i kućni prijatelji.
Ne želimo nikoga posebno izdvajati jer svaki od njih ili Vas na svoj način nam je puno pomogao i zato jedno VELIKO HVALA SVIMA. Hvala Vam za svaku humanitarnu akciju koju ste organizirali, hvala Vam za svaki uplaćeni novčani prilog za daljnje Anjino liječenje, za svaki novčani prilog za kupnju invalidskih pomagala i potrebnih lijekova, hvala Vam za svaku lijepu riječ podrške, hvala Vam za svaki Anjin osmjeh, hvala Vam što ste nam vratili vjeru i nadu u bolje sutra.
Zahvaljujući ovom blogu ali i Vama za nas su saznali brojni mediji koji su pisali o Anji zato i jedno veliko HVALA i svima njima, kao i svim sponzorima i donatorima koji su se uključivali u humanitarnim akcijama.

Ne želimo previše pričati o budućnosti, neka ide dan za danom no nadamo se i vjerujemo da ćemo još dugo, dugo biti ovdje u našoj maloj „oazi“ mira, te da ćemo i dalje uspješno voditi ovaj naš mali dnevnik događanja naše obitelji.

Još jednom veliko HVALA svim ljudima dobrog srca koji su nam na bilo koji način pomogli kao i jedno veliko HVALA onima koji će nam tek pomoći.
Nama će pomoć trebati i dalje i zato svaka Vaša pomoć pa bila ona samo lijepa riječi podrške na blogu dobro će nam doći, a mala princeza će Vam se zahvaliti na njezin način a to je njezin OSMJEH zadovoljstva i sreće.

Image and video hosting by TinyPic

Za vsaku dobru reč, kaj reći si mi znala,
za vsaki pogled tvoj, za vsaki smeh tvoj fala!

Tak malo dobroga v živlenju tu se najde,
i če je sunce čas za oblak taki zajde.

A ti si v srce mi tak puno sunca dala,
kaj morem ti neg reč: od vsega srca f a l a !


HVALA VAM U IME OBITELJI KOSTANJEVEČKI!



Post je objavljen 20.01.2010. u 16:55 sati.