Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/callmeangel93

Marketing

.fighter. bori se za sebe. or. just another fallen Hero. spaŠawa druge. ?

gle, ima jedna stwari koa me muČi neko wrijeme.

ima jedan deČko. da, uwiek su deČki u pitanju.

wiĐamo se weČ neko wrijeme. i, da, jesmo, ljubili smo se [ neŽelim goworit barili jer mie to onak odwratna rijeČ, a Žwalili. pobogu, joŠ gore. ]
stalo mi je do njega. ne, newolim ga. ali mi je jako stalo do njega. i jako mi se swiĐa. i mislim da, mislim da bi se trebali prestat wiĐat.
znam, owo je sad onak iznenada i swe. ali kad malo bolje razmislite, to je bolje. i za njega i za mene. ja nemogu woljeti. ne nakon ONOGA. nemogu nikoga woljeti nakon TOGA. i neŽelim ga zawoljeti. stwarno neŽelim. jer ako ga zawolim jednoga dana znam da Če me on kad tad ostawiti. znam da Če me on kad tad powrjediti. bolje ne riskirati zar ne ? bojim se. bojim se gubitka. to mi je najgora stwar na swijetu. gubitak. kako odurna rijeČ. neŽelim nikoga izgubiti. ali gubim ih. jednog po jednog. polako. nestaju. bolje se ne wezati. bolje je ne woljeti. bojim se wezanja i bojim se ljubawi. tad mso najranjiwiji. a ja nweloim biti ranjiwa.

Žao mi je.
ali mislim da je owako najbolje. dok joŠ nismo zaglibili duboko. preduboko. predaleko. tad ga se neČu moČi odreČi. :/

to je to. kraj. the end. moja priČa. kraj moje priČe. ili poČetak ? owisi o njegowoj reakciji. da.

a sada idem. u swoj swijet. ne prawi swijet. moj drugi swijet. bolji siwjet. gdje swe moŽe biti onako kako to zamislim. ono Što zaŽelim mi se ostawri. ali to je samo maŠta. katkad moram proŽiwjeti sebe i druge u prawom swijetu. zaprawo. ne ! meni je moj siwjet prawi swijet. a twoi prawi swijet je samo joŠ jedan Žiwot koi moram proŽiwjeti. ne Žalim. dobro je. sada. i bit Če. jer, swatko se treba pobrinuti za sebe. i za one koje woli. a ja ih imam malo. dowoljno. :)

idem. sretno swima wama u waŠem swijetu. moŽda se wratim da napišem joŠ mojih priČa. ili zawrŠim owu. wisjet Čemo.
pozdraw :)

Post je objavljen 19.01.2010. u 16:33 sati.