Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kutak-za-frendice

Marketing

Žestok ili nježan?!

Način na koji se muškarac ponaša u seksu otkriva mnogo o njemu, ali i o njegovu odnosu prema partnerici. Iza nježnosti, nepredvidivosti i žestine uvijek se nešto krije.

Jeste li ikada razmišljale o tomu zašto je on toliko nježan u krevetu? Ili zašto je uvijek grub?

Muškarac koji voli nježan sex
Ako muškarac preferira nježan sex uz puno maženja, to ne znači da nije strastven i dobar u krevetu. Stručnjaci kažu da to zapravo pokazuje da mu je stalo do vas. Možda je malo preoprezan i ne dopušta impulsima da ga vode. Ako želite strastveniji sex, dajte mu to do znanja, ali nježno.

Muškarac koji voli žestok seks
Njemu u krevetu nisu strane proste riječi? Za vrijeme sexa vas gleda i njegove ruke su stalno na vašemu tijelu? Riječ je o muškarcu koji teško prihvaća i priznaje vlastite emocije. Takvi muškarci ponekad smatraju da je sex jedino područje na kojemu su istinski dobri. Ako mu slučajno kažete da niste zainteresirani za sex jer ste umorni, njegov ego bit će strašno pogođen. S takvim muškarcima najbolji je otvoreni razgovor.

Muškarac koji vole riskirati i eksperimentirati
Nepredvidivi muškarci koji iniciraju sex čak i u nekim neprikladnim situacijama prilično su slobodoumni i sigurni u sebe i svoju partnericu. Vole isprobavati i nove poze te neobične sexualne maštarije. Žene katkad mogu osjećati da ih takav muškarac ne poštuje. Ako on, primjerice, poželi sex u kući vaših roditelja, recite mu da ne želite riskirati, ali da to možete učiniti u garaži.

Muškarac koji voli grubi sex
Muškarcima koji su u krevetu žestoki i čak pomalo grubi uz minimalnu prisutnost romantičnosti, sex najčešće služi za oslobađanje od stresa. Ako vam to smeta i ne volite takav način sexa, recite mu da prije vođenja ljubavi obavi neku drugu fizičku aktivnost kako ne bi negativnu energiju donio u krevet. Problem je što su neki muškarci od malena naučeni da moraju biti pravi muškarci, pa se tako ponašaju i u krevetu. Žene koje su s takvim muškarcima trebaju biti malo dominantnije kako bi sex bio ravnopravna igra.


Post je objavljen 19.01.2010. u 12:14 sati.