Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Jedan brzinski...

Dođe mi sin popodne iz škole i ja slučajno, tražeći jednu obavijest od učiteljice, u njegovoj torbi nađem pozivnicu za rođendan, za sutra!!!
Prva reakcija mi je bila, znajući da on zaboravi reći za te pozivnice i nosi ih danima u torbi, da ga pitam kada je dobio pozivnicu. Veli on da danas. OK, znači izrada poklona u zadnji tren.
Nije da ja uvijek nešto napravim, ali često da.....ili dodam uz nešto kupljeno.
Ovo je jedan od sinovih najboljih prijatelja.....uglavnom svega ima doma.....a takvom je teško kupiti nešto, a zato je najlakše nešto napraviti....nešto što se ne može kupiti....
A ustvari mi je puno lakše napraviti nešto za cure, nego za dečke.

Srećom da sam u prošlom životu bila hrčak, pa i sada imam neke hrčkaste odlike, npr. kad vidim nešto zgodno, kupim, to ću ja već jednom iskoristiti, i pospremim to u špajzu. I tako imam sada u špajzi svašta zgodnoga.

I kopam ja po toj špajzi....i nađem okvir za sliku A4, Ikein....i naravno ideja je već tu. Ali kako imam samo vremena do sutra....mora biti nešto jednostavno. Odbacujem sve komplicirano, što zahtjeva postupan rad i sušenja između, ili puno sušenja.....i ostajem na osnovama.....akrilne boje, svijeća za malo pohabani shabby štih, malo šarene špage i par kvačica.
Klincima je dosadno, pa i njih upošljavam da štampaju egipatske hijeroglife na šarene papire.....za pozadinu.
Uz malu pomoć memo ploča je bila brzo gotova.



Post je objavljen 19.01.2010. u 09:38 sati.