Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

JEDANAESTI DAN

beljFuckin sam probala složit one linkove vaših dragih blogova da ih otvara,al neće i neće..kad budem imala više volje,kopiram to pa pokažem @bodymind dear da pogledaš pa vidiš što je krivo upisano. Ma bitno girls da ste vi meni sve na popisu u boxu,najdraža podrška koje sve redovito pratim i pratiti ću dokle god budu pisale,jer hranim se vašim savjetima i crpim snagu volju i dobru vibru..HVALA!!!!!wave A linkove blogova u mojem boksu nemojte klikat jer će vas baciti van sa moje stranice..E pa kad sam plava debela pa još glupa..Zzezam se malo..

Gruntala sam o stvarima koje mene ometaju il sjebu na putu mršavljenja,a to su (jer se već oko 3 godine borim s debljinom):

-NEPRESTANO VAGANJE- to sam sad konačno prestala raditi zahvaljujući komentaru dear @butterfly307..jednostavan savjet,al tak ga je jeb teško prije bilo primjenjivati,no ko da se dogodio neki iznenadni obrat i evo...PUNO JE BOLJE MENI ZA MOTIVACIJU VAGAT SE -JEDNOM TJEDNO (svake subote ujutro,tad bu i bilježenje rezultata svaki put).

-DIJETE- ne mogu se držat nečeg baš što je striktno propisano,užas,al čim mi je nešto zabranjeno ja bi baš to i sl. Probala sam mesnu dijetu,al onda ludim za kruhom..,probala sam biti samo na voću,bljee,opet ludim za kruhom i mlijekom..probala samo mlijeko i musle eee onda bi ja i voće i povrće i sl i sl. Uglavnom,ovo kak sad jedem je u nekim kalorijskim granicama..mada ja težim oko 1000 da bude dnevno...I smanjit mlijeko,kruh...al za sad je tako kako je. Danas sam kupila i dodatne zalihe light kiselog jogurta da smanjim mlijeko..

-EMO trzavice. zapravo me zadnje dvije godine to najviše sjebalo. fax ispiti učenje posao..sjajna višegodišnja veza i sve bilo ok al pojavio se još jedan tip u mome životu što si nikad ne bih mislila i što je najgore totalni komad i još je mojim nogetinama tepao nogice,rukama rukice i sl,viši je od mene skoro 30 cm pa normalno da sam uz njega malena..totalno me izbezumio i furala sam s njim paralelno kad i s mojim stalnim boyf..Znam da sam prasica i ne opravdavam se da je to ok od mene i kad bi meni to netko napravio odjebala bih ga..Boyf moj nije znao za ovog tipa,a njegova cura (je, i on je bio u vezi) nije znala za mene,dakle..eto..al se tip tako zagrijao za me da se ohladio prema svojoj curi i tu nastali problemi jer ja ipak nisam htjela ostaviti svoga boya,a ovaj drugi je tražio baš to od mene. Imao je pravo,pa kako ćemo na dvije stolice sjediti,ja se nisam mogla odlučiti zapravo htjela sam ih obojicu no to je nemoguće naravno i tako sam otkantala tipa..i patim jeb patim..Ma to je ona patnja kad želiš nešto što bi mogao imati a ipak znaš da ne možeš..I sve je ko u nekom lošem filmu,ponekad mislim da sam u nekoj sapunici a ne svome životu. Uglavnom,sve me to žderalo aja valjda previše hrane žderala ne valjda nego da--


i jebeno se ja sad borim i s emocijama i s mršavljenjem i s povremenim ispadima dosade,lijenosti,bezvolje..ma svačime da ne bi bilo da je sve savršeno,no opet nije ni tak loše. Možda sam sebična i razmažena prasica,al eto...sve ovo dovelo je do ovog mog sadašnjeg izgleda,mislim ono pusti izgovori pa nitko mi nije gurao hranu u usta..IMAM JEBENU LOŠU SAMOKONTROLU... imala sam lošu do sad no čeličim pomalo i nije ni loše..krenulo je i bolje nego sam mislila.

A čučnjevi,čučnjevi su nešto najfenomenalnije što mi se moglo desiti,uživam..još ću zavoljeti vježbanje!!!

Danas sam pojela i popila malo više nego sam planiralaburninmad no i dosta sam hodala,a i vježbala čučnjeve +još neke vježbe za noge..:

1 pileću hrenovku,3 jabuke,3 kave s mlijekom s time da sam u jednu dodala žličicu cimeta (@wind,nije loše!!),1 i 1/2 čašu mlijeka,pola tanjura guste juhe s rezancima,1 manji komad pečene piletine,malo zelene salate s uljem naravno,3 šnite kruha od kojih je jedna bijelog...grrrr...,i oko 6 tvrdih orbit žarkih bombona bez šećera,al jebi ga suvišno je no kad mi neš grlo i dalje šteka...To je to. Puno previše,no smanjit ću..


Post je objavljen 18.01.2010. u 21:03 sati.